سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توليد سالانه بيش از 500 تن گوشت بوقلمون در کرمانشاه

معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد کشاورزي استان کرمانشاه با اشاره به آغاز فـعاليت واحدهاي پرورش بوقلمون در استان کرمانشاه از سال 85 گفت: هم اکنون15 واحد پرورش بوقلمون گوشتي در استان فعالند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، بهرام خاني ظرفيت واحد هاي پرورش بوقلمون استان را 57 هزار قطعه در هر دوره پرورشي اعلام کرد و گفت: بخشي از گوشت بوقلمون توليدي در کرمانشاه  به ديگر استانهاي کشور صادر مي شود.

وي با بيان اينکه بخشي از نياز جوجه ريزي واحدهاي پرورش بوقلمون در استان تامين مي شود گفت: بقيه جوجه هاي مورد نياز، از استان هاي تهران، آذربايجان غربي و شرقي تامين مي شود.

معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد کشاورزي استان کرمانشاه از پراکنش مناسب واحدهاي پرورش بوقلمون در شهرستان هاي استان خبر داد و افزود: در شهرستان هاي سنقر، صحنه، کرمانشاه ، اسلام آباد غرب، سرپل ذهاب و کنگاور واحدهاي پرورش بوقلمون وجود دارد.

انتهاي پيام/
برچسب ها: جهاد ، کشاورزی ، بوقلمون
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.