مدیرکل جهاد کشاورزی کردستان گفت: تا پایان سال جاری ظرفیت ‌سازی شده که تولید گوشت سفید استان به 62 هزار تن افزایش پیدا می کند

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران سنندج، حسن نژاد گفت: میزان تولید گوشت سفید استان در سال 84، 16 هزار تن بود که طی چند سال اخیر با انقلابی که در صنعت طیور استان رخ داد به سالانه حدود 52 هزار تن ارتقا یافت.
وی افزود: تمامی حلقه های زنجیره ای طیور در کردستان وجود دارد و استان هم اکنون ظرفیت تولید سالانه 30 میلیون قطعه جوجه را داراست.
حسن نژاد اضافه کرد: هم اکنون بیش از نیاز استان گوشت سفید تولید می شود به طوری که 40 درصد از تولید گوشت مرغ استان به سایر استان های کشور صادر می شود.
مدیرکل جهاد کشاورزی کردستان گفت: تا پایان سال جاری ظرفیت ‌سازی شده که تولید گوشت سفید استان به 62 هزار تن افزایش پیدا می کند./ب
برچسب ها: گوشت ، سفید ، افزایش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.