دکتر
سهیلا عارفی متخصص زنان و زایمان فلوشیپ ناباروری از انگلستان در گفتگو
با خبرنگار
علمي باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: علاوه بر سه وعده غذایی اصلی بین
فواصل آنها استفاده از میان وعده برای مادران باردار لازم است.
وی
متذکر شد: غلات به ویژه غلات سبوس دار که سرشار از فیبر ویتامین ومواد
مغذی است باید در سبد غذایی زن باردار قرار بگیرد و فراموش نشود که مصرف
میوه ها و سبزیجات در مادران باردار بسیار سودمند بوده و کمک به کار دستگاه
گوارش وی که در این دوران کمی اختلال دارد خواهد کرد.
دکتر عارفی
همچنین خاطرنشان کرد: گوشت و جایگزین های گوشت به دلیل داشتن پروتئين و
آهن در بافت های جنین تکامل نقش بسزایی دارد و همچنین باید متذکر شد که تخم
مرغ در صورتی که مادر مشکل سلامتی نداشته باشد به صورت روزانه یک عدد به
دلیل داشتن منابع بسیار خوب پروتئین مناسب است.
این متخصص در
انتها یادآور شد: مصرف شیر و فرآورده های آن به دلیل حفظ نمودن ذخیره کلسیم
زن باردار و استخوان بندی جنین فراموش نشود./ع2