سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خطرات مصرف سوپ های آماده

خانم های خانه دار بهتر است سوپ را در منزل تهیه کنند چرا که سوپ های آماده به دلیل داشتن افزودنی بسیار موجب بروز بسیاری از بیماری های می گردد.

 تیرنگ نیستانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: سوپ آماده غذایی آبکی است که بایستی تنها  به عنوان پیش غذا استفاده شود چرا که در وعده غذایی  کامل که غنی از مواد مغذی و پروتئین است باید استفاده شود.

وی افزود: تمامی سوپ های آماده ارزش غذایی ندارند چرا که هر کارخانه ای طرز تهیه خود را دارد و اغلب کارخانه جات برای طعم دهی بیشتر از مواد افزودنی بسیار استفاده می کنند و در صورت استفاده بیش از حد از سوپ های آماده بسیاری از بیماری ها از جمله ناراحتی گوارشی و معده را پدیدار می کند چرا که بهتر است به طور متعادل مصرف شود.

وی عنوان کرد: اغلب سوپ های آماده حاوی سبزیجات فیبر و عناصر مفید است که برخی از نیازهای بدن را تامین می سازد.

وی تاکید کرد: مصرف سوپ های آماده بهتر است به حداقل رسیده شود و از سوپ هایی که در منزل تهیه می شود استفاده شود چرا که از  نظر بهداشتی و تغذیه ای مطمئن تر است.

برچسب ها: سوپ ، بیماری ، پیش غذا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.