خطرات مصرف سوپ های آماده

 تیرنگ نیستانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: سوپ آماده غذایی آبکی است که بایستی تنها  به عنوان پیش غذا استفاده شود چرا که در وعده غذایی  کامل که غنی از مواد مغذی و پروتئین است باید استفاده شود.

وی افزود: تمامی سوپ های آماده ارزش غذایی ندارند چرا که هر کارخانه ای طرز تهیه خود را دارد و اغلب کارخانه جات برای طعم دهی بیشتر از مواد افزودنی بسیار استفاده می کنند و در صورت استفاده بیش از حد از سوپ های آماده بسیاری از بیماری ها از جمله ناراحتی گوارشی و معده را پدیدار می کند چرا که بهتر است به طور متعادل مصرف شود.

وی عنوان کرد: اغلب سوپ های آماده حاوی سبزیجات فیبر و عناصر مفید است که برخی از نیازهای بدن را تامین می سازد.

وی تاکید کرد: مصرف سوپ های آماده بهتر است به حداقل رسیده شود و از سوپ هایی که در منزل تهیه می شود استفاده شود چرا که از  نظر بهداشتی و تغذیه ای مطمئن تر است.