به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد، کارشناس مسئول بهبود تغذیه دانشگاه با اعلام این مطلب گفت : مادران باردار روستایی استان هر 2 ماه سبدهای غذایی حاوی برنج، ماکارونی، پنیر، عسل، لوبیا، خرما، شکر، کنسرو ماهی و نخود فرنگی، روغن، بادام، سویا و مرغ دریافت می کنند.
نسرین علیزاده افزود : مادران باردار نیازمند از ماه چهارم بارداری تا 6 ماه پس از زایمان از سبدهای غذایی مناسب بهره مند می شوند.
وی تصریح کرد : این طرح به منظور پیشگیری از سوء تغذیه و ارتقای سطح سلامت مادر و جنین اجرا می شود و 800 مادر باردار از مزایای این طرح در استان بهره مند می شوند./ع