سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بیماری که با شیر آلوده تجربه می شود!

استفاده از گوشت و یا شیر آلوده از عوامل اصلی مبتلایان به حصبه و يا تب روده ای است.

محمد رضا اشرف پور، متخصص گوارش و کبد در گفتگو با خبرنگار بهداشت و ردمان باشگاه خبرنگاران گفت: حصبه تب روده ای عبارت است از عفونت باکتریایی دستگاه گوارش که می توانند  تمامی سنین را به این بیماری مبتلا کنند ولی شیرخواران و افراد بالای 60 سال معمولا دچار موارد شدید تری می گردند.

وی افزود: از علایم شایع حصبه، تب روده ای می توان به اسهال در موارد خفیف و 2 یا 3 بار اجابت مزاج در روز وجود داشته باشد و در موارد شدید ممکن است هر 10-15 دقیقه اسهال رخ می دهد.

 وی اضافه کرد: استفاده از گوشت و یا شیر آلوده از علل اصلی مبتلایان به حصبه  تب روده ای است.

 و همچنین از عوامل خطر آن شرایط سکونت شلوغ و یا غیر بهداشتی، مسافرت به کشورهای استوایی هستند  که اگر درمان نشوند حتی می تواند باعث مرگ افراد نیز شود و همچنین عوارضی که برای افرادی که دچار این بیماری شده اند می توان احتمال  داد سوراخ شدن روده ، هپاتیت، عفونت استخوان و کم آبی بدن برای این افراد اتفاق خواهد افتاد./ح

برچسب ها: گوشت ، شیر ، حصبه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.