سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اين نان هنگام پخت ارزش تغذيه اي خود را از دست مي دهد

نان هاي سبوس دار به هنگام پخت، مواد معدني و پروتئين خود را از دست مي دهند.

سيد ضياء الدين مظهري، متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: نان هاي حاوي سبوس باعث كاهش چربي هاي شكمي مي شود و سرشار از ويتامين هاي گروه B و E است كه بايستي در رژيم غذايي افراد گنجانده شود.

وي با بيان اينکه نان سبوس دار غني از مواد معدني نظير منيزيم، آهن، روي و كلسيم است. افزود: زماني كه نان هاي سبوس دار در حال پخت هستند، مقدار كمي از پروتئين و املاح معدني كاهش مي يابد زيرا بهتر است از مواد مغذي و مفيد ديگري نيز استفاده شود.

وي در ادامه گفت: بايستي در كنار نان هاي سبوس دار از مواد غذايي ديگر همچون سبزي، حبوبات، غلات و لبنيات استفاده شود زيرا اين دسته از مواد غذايي سرشار از ويتامين هاي مورد نياز و ضروري بدن است
برچسب ها: نان ، چربی ، کلسیم
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.