سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شيطان جديد غذاها را بشناسيد!

عده اي بر اين باورند پخت و پز با روغن هاي گياهي بسيار متفاوت با روغن هاي معمولي است از اين رو بدون در نظر گرفتن مقدار معين و مشخصي از اين روغن ها استفاده ميکنند.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ دانشمندان در جديدترين تحقيقات خود نشان دادند اين روغن ها هيچ فرقي با روغن هاي معمولي و عادي ندارد بلکه مصرف زياد آن ها خطرناک و دردسرساز نيز مي شود.

روغن هايي مثل هسته انگور، زيتون و دانه سويا هم باعث افزايش کلسترول مي شوند و باعث بروز بيماري هاي قلبي و عروقي نيز خواهد شد.

اگر از آن دسته از افرادي هستيد که بارو مي کنيد نوشته هاي بدون کلسترول چيپس و پفک واقعا صحت دارد سخت در اشتباهيد زيرا در واقع روغن به کار رفته در توليد اين محصولات باعث آسيب رساندن به صفرا مي شود و سبب ترشح بيش از حد هورمون هاي لوزالعمده مي شود از اين رو بسياري از سرطان ها گريبانگير فرد خواهد شد.
برچسب ها: روغن ، زیتون ، کلسترول
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.