سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آلرژي را با مصرف سبزيجات مهار کنيد

اختلالات تنفسي به شکل خس خس، کهير و خارش از علايم شايع آلرژي بوده که مصرف سبزيجات موجب مهار آن مي شود.

دکتر فاطمه ملکوتي متخصص داخلي در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: گردافشاني درختان و گل ها موجب بروز حساسيت مي شود که به صورت آبريزش بيني، اختلالات تنفسي به شکل خس خس، کهير، خارش و اگزماي مخاطي به صورت تورم و التهاب ممکن است بروز پيدا کند.

وي افزود: هويج، اسفناج و ساير سبزي هاي رنگي حاوي بتاکاروتن و آنتي اکسيدان با تقويت سيستم ايمني بدن از بروز حساسيت هاي فصلي پيشگيري مي کنند.

اين متخصص اظهار داشت: در برخي افراد به طور عادي با مصرف موادغذايي مانند توت فرنگي،‌بادام زميني و شير حساسيت و خارش هاي پوستي بروز پيدا مي کند.

ملکوتي تصريح کرد: مصرف مواد غذايي که ضد راديکال هاي زاد و حاوي آنتي اکسيدان باشد با تقويت دستگاه ايمني بدن، موجب کاهش حساسيت ها مي شود./ع2

برچسب ها: آلرژی ، سبزیجات ، حساس
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.