سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فارس/

افزایش کشت کنجد در فارس

کشت کنجد در فارس امسال به ۱۰ هزار هكتار افزايش پیدا کرد.

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس، مدير امور زراعت سازمان جهاد كشاورزي فارس گفت: اين استان با توليد ۹هزار تن كنجد ، پس از جيرفت كرمان رتبه دوم كشور را دارد.

احمد دزفولي بیان کرد: پارسال هشت هزار و ۶۰۰ هكتار در فارس به كشت كنجد اختصاص پیدا کرد و امسال اين ميزان به ۱۰ هزار هكتار افزايش يافت.

وي افزود: همچنين با توجه به خشكسالي استان فارس و با هدف تغيير الگوي كاشت ، جايگزيني زراعت با مصرف آب كمتر و رعايت اصول تناوب ، امسال در هشت هزار هكتار از مزارع اين استان كنجد كشت شده است.

دزفولي ادامه داد: در سطح دو هزار و ۵۰۰هكتار از اين زمینها ، كشت به صورت بي خاكورزي انجام شده كه اين مهم سبب كاهش هزينه هاي توليد ، آب مصرفي ، انرژي ، سوخت و مصرف كودهاي شيميايي شده است .

وي ادامه داد: امسال براي تامين بذر گواهي شده رقم كنجد داراب در سطح هفت هكتار بذر مادري كشت شد و پيش بيني مي شود بيش از ۱۵تن بذر گواهي شده در اين استان توليد شود.

شهرستان هاي لار، لامرد، مهر(MOHR)، خنج ، فراشبند، گراش، قيرو خنج از مراكزعمده كشت كنجد در استان فارس هستند./س

برچسب ها: افزایش ، کنجد ، فارس
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.