سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چگونه ويتامين مورد نيازمان را تامين کنيم؟

در صورت استفاده نکردن سبزي پخته به تنهايي بايستي در کنار مواد غذايي از سالاد، گوشت، مرغ و ماهي استفاده شود.

خديجه رحماني متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: سبزي خام حاوي ويتامين C است که در اثر پختن ويتامين C آن از بين مي‌رود به همين علت بايستي، سبزي پخته و خام در کنار يکديگر استفاده شود.

وي افزود: افراد بايد سبزي پخته را به عنوان نيم ليوان در کنار سالاد، مواد غذايي همچون گوشت، مرغ، ماهي و کباب استفاده کنند.

وي عنوان کرد: افرادي که از خوردن سبزي اجتناب مي‌کنند و غذاي مصرفي‌ آنها حاوي سبزي نيست بايستي از هويج و لوبيا سبز پخته براي برخوردار شدن از انواع ويتامين‌ها و فيبر استفاده کنند.

برچسب ها: سبزی ، سالاد ، گوشت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.