انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
20
تيرنگ نيستاني متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگاربهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: سفيده پروتئين حاوي 12.5 درصد پروتئين است و مصرف آن به افرادي كه كلسترول ندارند، توصيه مي شود.
وي افزود: تخم مرغ به دليل ارزش پروتئين بالا در گروه گوشت و مواد پروتئینی قرار داردچرا که پروتئين موجود در سفيده تخم مرغ 12.5 درصد است اما درزرده آن پروتئين يافت نمي شود.
اين متخصص تغذيه تصريح كرد: يكي از مشكلاتي كه در تخم مرغ وجود دارد ميزان زياد كلسترول در زرده آن است.
نيستاني خاطر نشان كرد: افرادي كه در وعده سحري ميلي به خوردن غذاي كامل ندارند مي توانند سفيده تخم مرغ را ميل كنند./ع2