سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

يزد/

مصرف سالاد در وعده سحري در كاهش تشنگي موثر است

كاشناس تغذيه مركز بهداشت استان يزد گفت: روزه داران بهتر است براي رفع تشنگي زودرس، در وعده سحري، سالاد مصرف كنند.

به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ،  مهديه السادات حاجي ميرزاده  در مورد راههای مقابله با تشنگی در طول روز بيان كرد: در مواقعی که ماه مبارک رمضان با روزهای بلند تابستان مقارن می‌شود یکی از مشکلات اساسی روزه داران، تشنگی در طول روز است.

وي افزود: محدود کردن مصرف نمک در وعده‌های افطار و سحر در این دوران بسیار مهم و کمک کننده است چراكه دریافت اضافه نمک بدن را مجبور به واکنش نموده و برای دفع این مقدار مازاد نیاز، مقادیر قابل توجهی آب از بدن دفع می شود.

وي توصیه كرد: به غیر از مقدار نمک اندکی که برای طبخ، لازم است به غذا اضافه شود، هیچ مقدار اضافه تری سر سفره به غذا اضافه نشود.

اين كارشناس تغذيه همچنين گفت: مصرف میوه و سبزی کافی نيز می‌تواند در طول روز از بروز تشنگی زودرس جلوگیری كند بنابراين بهتر است میوه در فاصله افطار تا سحر و سبزی در هر دو وعده افطار و سحر و سالاد بخصوص در وعده سحر مصرف شود.


وي ادامه داد: همچنين مصرف غذاهای با پروتئین بالا مانند انواع کباب‌ها (جوجه کباب، کباب کوبیده، برگ و مرغ...) در وعده سحر مناسب نبوده و سبب بروز تشنگی در ساعات اولیه روز می‌شود.
 

حاجي ميرزاده تصريح كرد: همچنین در این ایام باید از حضور غیر ضروری در معرض نور خورشید اجتناب کرد./ج1

برچسب ها: سالاد ، تشنگی ، کباب
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.