سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گیلان/

نوبرانه فندق گیلان در بازارهای کشور

برداشت فندق گیلان در مناطق اشکورات رحیم آباد رودسر آغاز شده است .

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان ، رییس جهاد کشاورزی شهرستان رودسر گفت: 12 هزار هکتار از اراضی حاصلخیز این شهرستان به کشت درختان فندق اختصاص دارد و همه ساله10 هزار تن فندق توسط هشت هزار خانوار باغدار برداشت و به بازارهای مصرف داخلی عرضه می‏شود .

احسان الله مشتاق با بیان اینکه برداشت فندق در گیلان تا اواسط شهریور ماه ادامه دارد، خاطرنشان کرد: قیمت هر کیلو فندق با پوست 45 هزار ریال و بدون پوست 80 هزار ریال است

وی با اشاره به اینکه شهرستان رودسر مقام نخست تولید فندق کشور را دارد، تصریح کرد: در مناطق رحیم ‏آباد یک کارخانه فندق شکنی ، بسته‏بندی و خشک کنی فندق فعالیت دارد .

در میان میوه‌های روغنی، فندق قابل هضم‌ترین و مغذی‌ترین آنها به شمار می‌رود.
فندق خشک حدود 70 درصد وزن خود مواد چربی و 15 تا 20 درصد مواد پروتئینی دارد و به سبب فقدان مواد هیدروکربنی، مصرف آن به مبتلایان دیابت توصیه می‌شود .
کارشناسان تغذیه مصرف روزانه 10 عدد فندق را توصیه می کنند.

در کشورهای پیشرفته از فندق بیش از 100 نوع محصول غذایی و آرایشی تهیه می‏ شود . / س

برچسب ها: نوبرانه ، فندق ، گیلان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.