سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزايش مصرف مايعات موجب كاهش استرس مي شود

نخستين اقدام براي كاهش فشار رواني افزايش مصرف مايعات به طور منظم است.

دكتر محمد فرجامي متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: اولين توصيه براي كاهش استرس و فشار رواني در افراد، افزايش مصرف مايعات آن هم به طور منظم است چون آب و مايعات در تنظيم سيستم عصبي نقس بسزايي دارد.

وي افزود: البته براي كاهش استرس افراد بايد نيمي از مايعات را از طريق مصرف آب و نوشيدني ها و مابقي را از طريق مواد غذايي كه آب فراوان دارند تامين كنند.

اين متخصص اظهار داشت: مصرف لبنياتي انواع ميوه، سبزي، آجيل بي نمك، ماهي، گوشت سفيد (غاز، اردك، بوقلمون) موجب كاهش اضطراب در افراد مي شود.

فرجامي ياد آور شد: ويتامين ها، املاح و ريز مغذي هاي ميوه و سبزيجات به تنظيم خلق و خوي افراد كمك مؤثري مي كنند.

وي تصريح كرد: همچنين مصرف غلات سبوس دار، پروتئين هاي گياهي حاوي ويتامين B6، گوشت سفيد (اسيدهاي چرب امگا 3) موجب آرامش در افراد مي شود.

فرجامي خاطر نشان كرد: مطالعات نشان مي دهد كه قندهاي تصفيه شده، شكر، شيريني، مربا، آبليموهاي صنعتي، كافئين نوشابه، قهوه و چاي با تحريك سيستم عصبي، افراد را مستعد استرس و اضطراب مي كند./ ع2
برچسب ها: استرس ، عصبی ، غلات
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.