سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فوايد استفاده از مواد قندي طبيعي در ماه رمضان

مركبات علاوه بر خواص مفيدي كه دارند مي‌توانند براي بدن آبرسان باشند و انرژي از دست رفته بدن را در روزهاي طولاني روزه ‌داري تامين كنند.

ميترا زرباغي متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران گفت:‌ استفاده از قندهاي طبيعي كه در مركبات،‌ خرما، كشمش  وجود دارد باعث مي‌شود بدن انرژي مورد نياز خود را از طريق منابع طبيعي در مدت بيشتري تامين كند.

وي افزود: استفاده ا زخرما و كشمش غذاهايي كه مواد قندي طبيعي دارند به دليل اينكه انرژي مورد نياز بدن را از طريق قندهاي طبيعي تامين مي‌كنند بسيار توصيه مي‌شود.

وي خاطر نشان كرد: بافت فيبري مركبات باعث مي‌شود كه بدن ديرتر تجزيه شوند و مواد قندي را در ساعات بيشتري به خون انتقال دهند.

زربافي افزود: آبرساني بعضي ميوه‌ها صرف نظر از ديگر خواص مفيدي كه دارند مي‌تواند در روزهاي طولاني روزه‌داري به بدن كمك كنند./ع2
برچسب ها: قند ، رمضان ، بدن
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.