سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سايه غذاهاي چرب بر سر سفره‌هاي افطاري

هنگام افطار بايد از مايعات گرم براي آمادگي حجم شام در معده استفاده شود.

پروين ميرميران متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار علمي  باشگاه خبرنگاران گفت: در ماه رمضان هنگام افطار نبايد خوردن غذا با آب سرد و نوشابه‌هاي گازدار و مصرف غذاهاي اصلي، سنگين،‌ حجيم باشد بدليل اينكه معده مدت طولاني خالي بوده و نبايد يك باره آن را پر كرد در صورت عدم رعايت فرد دچار ترش كردن مي‌شود.

وي در ادامه گفت: حداقل بين وعده غذايي افطار تا شام 2 ساعت فاصله رعايت شود زيرا بايد معده آمادگي پذيرش شام را داشته باشد.

وي عنوان كرد:‌ بهتر اين است كه هنگام افطار روزه را با شير كم چرب، آب ولرم، چاي كمرنگ باز كرد و به تدريج از انواع غذاها همچون نان و پنير، گردو و سوپ‌هاي سبك كه فشار زيادي به معده وارد نمي‌كند استفاده شود./ع2

برچسب ها: افطار ، چرب ، آب ، معده
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.