هنگام افطار بايد از مايعات گرم براي آمادگي حجم شام در معده استفاده شود.
پروين ميرميران متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت:
در ماه رمضان هنگام افطار نبايد خوردن غذا با آب سرد و نوشابههاي گازدار و مصرف
غذاهاي اصلي، سنگين، حجيم باشد بدليل اينكه معده مدت طولاني خالي بوده و نبايد يك
باره آن را پر كرد در صورت عدم رعايت فرد دچار ترش كردن ميشود.
وي در ادامه گفت: حداقل بين وعده غذايي افطار تا شام 2 ساعت فاصله رعايت
شود زيرا بايد معده آمادگي پذيرش شام را داشته باشد.
وي عنوان كرد: بهتر اين است كه هنگام افطار روزه را با شير كم چرب، آب
ولرم، چاي كمرنگ باز كرد و به تدريج از انواع غذاها همچون نان و پنير، گردو و سوپهاي
سبك كه فشار زيادي به معده وارد نميكند استفاده شود./ع2