سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اين ميوه‌هاي بهشتي را در افطار فراموش نكنيد

خرما يكي از پرمصرف‌ترين خوراكي‌هايي است كه در ماه رمضان بر سر سفره افطارگذاشته داشته مي‌شود.

سوسن پارسا متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: خرما داراي فلزات معدني مانند منيزيم، يد، كلسيم و همچنين سرشار از ويتامين‌هاي A، B، C و E است كه مصرف آن در سلامتي انسان نقش بسزايي دارد.

وي ادامه داد: بهتر است افطار را با 2 عدد خرما همراه با چاي، فريني، شير باز كرده و يك ساعت بعد شام بخوريد.

وي تصريح كرد: خرما به دليل فيبر بالا و خاصيت ملين بودني كه دارد مي‌تواند سيستم گوارشي را كه به دليل روزه‌داري بي‌تحرك شده به تحرك وا دارد.

پارسا خاطر نشان كرد: خرماي رسيده حاوي قند بيشتر و خرماي كال حاوي نشاسته زياد است و به دليل داشتن منزيم خاصيت ضد سرطاني دارد.

وي متذكر شد: مصرف خرما در افراد با توجه به وزن وعادات غذايي متفاوت است./ع2

برچسب ها: میوه ، شیر ، گوارش
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.