سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بجنورد/

رژيم هاي غذايي حاوي فيبر،خطر بروز سرطان را كاهش مي دهد

رژیم غذایی حاوی فیبر خطر بروز سرطان به ويژه سرطان معده، روده و مري را کاهش می دهد.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد، کارشناس تغذیه گفت:فيبرها تركيباتي هستند كه در ديواره سلول هاي گياهان نظير سبزي ها، ميوه ها،سبوس،غلات كامل،حبوبات و مغزها وجود دارد و با جذب آب و افزايش حجم مدفوع به تسهيل دفع و كاهش يبوست كمك مي كند.

میرزا علی با بیان اینکه علاوه بر فیبر مصرف كلم و گل كلم باعث تخريب مواد سرطان زا افزود:مصرف چاي سبز،انگور،پياز و مركبات به توقف تغييرات بدخيم در سلول ها منجر مي شود.

وی هم چنین مصرف ميوه نظير آناناس و سبزي هايي را كه خاصيت ضد التهابي دارند در پيشگيري از بيماري هاي مزمن مرتبط باتغذيه نظير سرطان موثر دانست و خاطر نشان کرد:انتخاب ميوه ها و سبزي هاي رنگي (سبز تيره و نارنجي)، مصرف سبزي و ميوه به عنوان ميان وعده، كاهش مصرف غذاهاي پرچرب،(كره، كله پاچه،گوشت قرمز،روغن جامد و سس مايونز)،طبخ صحيح غذا و پرهيز از مصرف غذاهاي سرخ شده،كاهش مصرف غذاهاي شور و فست فودها و استفاده از نان هاي تهيه شده از دانه كامل و غلات سبوس دار در پيشگيري از سرطان بسيار موثر است./س

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.