محمد تقی انوشه، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: با آمدن ماه مبارک رمضان، تنظیمات غذایی حهر فردي به هم می خورد که با تغذیه مناسب می توان از بسیاری از بیماری ها جلوگیری کرد.
انوشه، برای اولین روز ماه رمضان توصیه کرد: در افطاری اولین روز، خوردن یک بشقاب آش یا سوپ به دلیل اینکه غذای کافی و کاملی و ترکیبی از سبزیجات، حبوبات و پروتیئن هاست و به صورت مایع است توصیه می شود.
وی عنوان کرد: آش یا سوپ، آب از دست رفته بدن در طول روز را تامین خواهد کرد زیرا غذای سبک با چربی کم است و دستگاه گوارش را اذیت نمی کند.
وی خاطر نشان کرد: آش یا سوپ با حبوبات کم برای افرادي که دچار مشکلات گوارشی هستند بهتر است.
وی افزود: همچنین مصرف 2 تا 3 عدد خرما همراه با یک لیوان شیر، غذای کامل و منبع غنی از کلسیم و انواع ویتامین ها مانند ویتامین A است./ح