پژوهش جدید محققان دانشگاه آریزونا نشان داده که تنها موافقت با زنان برای اجتناب از بروز کشمکش کارایی ندارد.
به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران به نقل از ایسنا، محققان شیوههای ارتباطی 44 زوج را با تمرکز بر تفاوتهای میان جنسیت ها ارزیابی کردند.
آنها دریافتند که زنان بر این عقیده اند که ابراز موافقت همسرشان با گفتن «بله عزیزم» یا «اوهوم» ریاکارانه است که باعث بدتر شدن شرایط میشود.
پژوهش موسسه تحلیلهای کشمکش خلاق در سال 2011 که بر روی بیش از 900 مرد انجام شده بود نشان داد که 68 درصد آنها ترجیح میدهند برای آرام کردن همسر خود «بله عزیزم» بگویند.
میل وارنر که رهبری این پژوهش را برعهده داشته اظهار کرد که این رفتار پرخاشگرانه منفعلانه به جز ریاکارانه بودن، گیجکننده است.
وی افزود: همسر یک فرد پرخاشگر منفعل میتواند در بهترین حالت 20 تا 30 سال از زندگی خود را برای رمزگشایی این پیام دوپهلوی دیوانهکننده تلاش کند. در عین حال، در تلاش برای این رمزگشایی، شریک بیگناه ممکن است با اتهام دیوانگی، پرخاشگر و زیادهخواه بودن روبرو شود.
در حقیقت محققان این پژوهش میگویند که زنان که با اظهارات شریک خود متقاعد نشدهاند تا زمان دستیابی به یک راهحل رضایتبخش دوطرفه به غر و لند ادامه خواهند داد.
ادبیات روانشناسی اجتماعی در مورد تعاون میگوید که زنان به طور کلی به همکاری بیشتر تمایل دارند، در حالیکه مردان اغلب از تعارض اجتناب میکنند.
این پژوهش در مجله Social and Personal Relationships منتشر شده است.