سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بجنورد/

کاهنده های چربی خون

بیشتر گیاهان (سبزی‌ها و میوه‌ها) به علت فیبر و الیافی که دارند، باعث کاهش کلسترول و تری‌گلیسرید خون می‌شوند.



به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد، تحقیقات نشان می دهد تاثیر گیاهان در کاهش چربی خون یکسان نیست و به دلیل خاصیتی که در کاهش کلسترول و تری‌گلیسرید خون دارند،برای تهیه دارو استفاده می‌شوند.

بر اساس این گزارش،بین گیاهان،سیر بیشترین قدرت را در کاهش کلسترول و تری‌گلیسرید خون دارد و بیش از صد صنعت داروسازی در دنیا از سیر،فرآورده‌های دارویی تهیه کرده‌اند که علاوه بر کاهش کلسترول و تری‌گلیسرید،خاصیت ضدمیکربی و ویروسی دارد و فشارخون و قندخون را کاهش می‌دهد و خون را رقیق می‌کند..

بنابر این گزارش،سه نوع نوشیدنی دیگر کاهش‌دهنده فشار خون،کلسترول و تری‌گلیسرید،شامل آب گوجه‌فرنگی،آب انار و آبغوره می‌شود این نوشیدنی‌ها می‌تواند بین وعده‌های غذایی یا همراه غذا مصرف شود./س

برچسب ها: کاهنده ، چربی ، خون
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.