سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بيماران مبتلا به افزايش فشارخون از رژيم غذايي خود غافل نشوند

رييس مركز تحقيقات پيشگيري از عوامل خطر آفرين قلبي عروقي بندرعباس گفت: چاقي و اضافه وزن با فشارخون بالا ارتباط دارد شيوع اين مشكل در افراد جوان دچار اضافه وزن دو برابر ودر افراد مسن و چاق 50 درصد بيشتر از افراد داراي وزن طبيعي است .

به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا؛ دكتر "حسين فرشيدي" بيان كرد: در مردان به ازاي هر 10 درصد اضافه وزن ، فشارخون 6و6 دهم ميلي متر جيوه بالاتر مي رود ، كاهش وزن موجب پائين آمدن فشار ماكزيمم و مينيمم مي شود .بيماران مبتلا به افزايش فشارخون ملزم به رعايت رژيم هستند تا وزن آنها با قد واستخوان - بنديشان متناسب شود .

"فرشيدي" با اشاره به اين نكته كه افراد مبتلا به افزايش فشارخون بايد مقدار نمك را در رژيم غذايي شان كاهش دهند تاكيد كرد:  مبتلايان فشارخون بايد از طرفي ميزان پتاسيم و كلسيم دريافتي را افزايش دهند ، مصرف نمك باعث احتباس آب و مايعات در داخل رگها شده و در نتيجه حجم خون راافزايش داده و باعث افزايش فشار خون مي شود بنابراين ميزان مصرف نمك را محدود كنند

متخصص قلب و عروق  افزود : افزايش مصرف پتاسيم رژيم غذايي باعث كاهش فشارخون وكاهش احتمال بروز سكته مغزي و بيماري قلبي مي شود البته مصرف نابجا وبيش از حد پتاسيم ممكن است خطرناك باشد بنابراين براي تامين ميزان متناسب پتاسيم توصيه مي شود از مصرف غذاهاي آماده خودداري شود و انواع ميوه و حبوبات كه غني ترين منابع پتاسيم هستند ، به اندازه كافي مورد استفاده قرار گيرد.

اين عضوهيئت علمي دانشگاه بيان كرد: ميوه ها و سبزي ها داراي مقادير كم سديم هستند و بايد زياد مصرف شوند به همين دليل در كسانيكه رژيم غذايي شان بيشتر سبزيجات وميوه جات است فشار خون پائين تري دارند ./ح

برچسب ها: فشارخون ، تغذیه ، نمک ، رژیم
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.