** مسئولان بلندپايه قضايي روز جمعه در انتخابات رياست جمهوري و شوراها شركت كرده و راي خود را به صندوق انداختند و پيام خود را به ملت هميشه سرفراز ايران اعلام كردند و همچنين به منتخب ملت ايران تبريك گفتند.
"غلامحسين اسماعيلي" با اشاره به حضور پرشور مردم در اولين ساعات راي گيري اظهار داشت: حضور مردم در تمام اين سالها و پشتيباني آنها از نظام همواره بيسابقه و چشمگير بوده است.
وي اضافه کرد: مردم هميشه با حضور قاطع در صحنههاي خطير انقلاب اسلامي مهر تاييدي بودهاند براي نظامي که مبتني بر مردم سالاري ديني است تبيين شده است.
رئيس سازمان زندانهاي کشور گفت: ساز و کار انتخابات کشور در تمام اين سالها توام با سلامت طي شده و اين دوره هم قطعا تا آخرين ساعات راي گيري خدشهاي در اين ساز و کار ايجاد نخواهد شد.
هيچ کشوري در سلامت انتخابات به پاي ايران نميرسد
"آيت الله محسني گرکاني" براي انداختن راي خود وارد حسينيه ارشاد شده بود، اظهار داشت: ساز و کار انتخابات ايران از سلامت برخوردار است و هيچ يک از کشورهاي مدعي دموکراسي از چنين سلامتي برخوردار نيستند.
اين مقام مسئول تصريح کرد: حمايت از حکومت و مسئولين نظام يکي از نکات کليدي مبارزه با استکبار است و ملت ايران همواره حامي نظام بوده است.
رئيس ديوان عالي کشور گفت: حضور قاطع مردم در انتخابات تعيين کننده است و در حقيقت پيروز اين دوره از رقابتها ملت ايران خواهد بود.
"احمد عليجاني" در گفتگو با خبرنگار حقوقي قضايي باشگاه خبرنگاران، با اشاره به انتشار اخباری مبنی بر احضار محمود احمدینژاد به دادگاه با شکایت علي لاریجانی اظهار داشت: موضوع شکایت مربوط به شخص رئیس مجلس نبوده بلکه این پرونده مربوط به رعایت نکردن قوانین مصوب درباره تشکیل وزارت ورزش و جوانان است.
وي ادامه داد: اخبار منتشره مبني بر اينکه احمدینژاد با شکایت لاریجانی به دادگاه احضار شده اشتباه بوده و موضوع مطرح شده در این پرونده مربوط به تاریخ 27 فروردین سال 90 است که گزارش مربوط به رعایت نکردن قوانین مصوب درباره قانون تشکیل وزارت ورزش و جوانان از سوی مجلس به قوه قضاییه ارسال شد.
وکیل علی لاریجانی در پاسخ به اينکه آيا اين شکايت در مورد پخش فايل صوتي سعيد مرتضوي در مجلس نيز بوده گفت: وقتی قانون تشکیل وزارت ورزش و جوانان به تصویب رسید، دیگر دو سازمان تربیتبدنی و سازمان ملی جوانان نمیتوانستند به حیاتشان ادامه دهند و میبایست در قالب وزارت ورزش و جوانان ادامه فعالیت میدادند اما به این موضوع توجه نشد و طبق قانون این موضوع از طریق مجلس به قوه قضاییه گزارش شد و دستگاه قضايي آن را در مرجع قضایی مطرح کرد و اين مساله هيچ ارتباطي به موضوع فايل صوتي مرتضوي ندارد.
مسئولان قوه قضاييه از احضار رئيس جمهور اطلاع نداشتند/ كج سليقگي شده است
غلامحسین محسنی اژه ای درباره خبر مربوط به احضار رئیس جمهور به دادگاه گفت: برای مسئولان عالی رتبه نظام در قانون اساسی و در قانون موضوعه پیش بینی شده است که اگر احیاناً تخلفی کردند یا مرتکب جرمی شدند چگونه رسیدگی شود.
دادستان کل کشور افزود: در اصل 140 قانون اساسی پیش بینی شده است که اگر رئیس جمهور، معاونان و وزراء احیاناً مرتکب جرم عادی شدند این جرم باید با اطلاع مجلس باید در دادگاه عمومی دادگستری رسیدگی شود.
وی اظهار کرد: در ماده 19 قانون وظایف و اختیارات رئیس جمهور هم پیش بینی شده است اگر چنانچه جرایم عادی بود در دادگستری و در دادگاه عمومی با اطلاع مجلس و اگر تخلف از قانون و انجام وظایف بود، آن تخلفات مربوط به وظایف، در دیوان عالی کشور رسیدگی شود.
**بانک آریا نام بانکی است که در اواخر سال ۱۳۸۹ اقدام به پذیره نویسی کرد و بر همين اساس گروه منصور آريا در تیر ماه سال 88 درخواست تاسیس بانکی با نام آریا را مطرح کردند و بانک مرکزی هم شهریور سال 89 به آنها اجازه داد تا بانک آریا را با سرمایه اولیه دو هزار میلیارد ریال تاسیس کنند اما اين بانك با دخالت اعضاي پرونده فساد مالي متوقف شده است.
تاکنون برای 29 متهم پرونده بانک آريا کیفرخواست صادر شده که مهآفرید امیرخسروی یکی از معروفترین متهمان در این بخش است و البته غير از اتهام پولشويي مواردي همچون معاونت در پولشويي، دريافت رشوه، اخلال در امنيت اقتصادي کشور نيز براي وي ثبت شده است.
يک منبع آگاه درباره برگزاري جلسه دوم رسيدگي به پرونده "بانک آريا" اظهار داشت: طبق قراری که قاضی در جلسه اول و پس از قرائت کیفرخواست گذاشت مقرر شد تا جلسات بعدی با حضور 4 یا 5 متهم و وکلای مدافع آنها برگزار شود.
وي ادامه داد: اولین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده متهمان بانک آریا 31 اردیبهشت به ریاست قاضی احمدزاده در دادگاه انقلاب برگزار شد اما قرار بود جلسه دوم 1 خرداد برگزار شود که به دليل رسيدگيهاي بيشتر توسط قاضي اين جلسه برگزار نشد و جلسه بعدي دادگاه به يک ماه ديگر موکول شد.
**يکی از بزرگترین پروندههای فساد اقتصادی کشور پرونده موسوم به سادات خوزستان بود
که افرادی در خوزستان مدعی سیادت بودند با دریافت پول از مردم ادعا می کردند که ظرف
مدت کوتاهی سود این سپرده ها را به آنها برمیگرداندند، چند ماهی از این کاسبی پردرآمد
برای این افراد گذشت و سپردهگذاری در نزد سادات در اهواز به یک جریان اجتماعی تبدیل
شد كه ماجراي عجيبي به دنبال داشت.
پرونده "سادات خوزستانی" به کجا رسيد؟
پرونده فساد اقتصادی موسوم به "سادات" در سال 84 با بیش از 120 هزار شاکی و 3 هزار متهم تشکیل شده که هنوز 50 هزار نفر از شاکیان این پرونده بلاتکلیف هستند.
يکی از بزرگترین پروندههای فساد اقتصادی کشور پرونده موسوم به سادات خوزستان بود که افرادی در خوزستان مدعی سیادت بودند با دریافت پول از مردم ادعا می کردند که ظرف مدت کوتاهی سود این سپرده ها را به آنها برمیگرداندند، چند ماهی از این کاسبی پردرآمد برای این افراد گذشت و سپردهگذاری در نزد سادات در اهواز به یک جریان اجتماعی تبدیل شد.
"علي عياشي" سرکرده باندی متشکل از 15 نفر از اعضای اصلی و نزدیک به 400 نفر از کسانی است که با وی در ارتکاب کلاهبرداری مشارکت داشتهاند و در شهرهای مختلف استان خوزستان با کلاهبرداری از بیش از 170 هزار نفر، وجوهی بالغ بر 300 میلیارد تومان از طریق تبلیغات گسترده و با وعدههای دروغین از جمله پرداخت سود 40 تا 60 در صد در قالب پول نقد، لوازم خانگی و ... اخذ و سپس با تعطیلی محل کار خود به خارج از کشور متواری شدهاند.
ديدار رئيس قوه قضاييه با رئيسجمهور منتخب ملت
آيتالله آملي لاريجاني عصر روز (4شنبه 29 ارديبهشت) با حجتالاسلام و المسلمين دكتر حسن روحاني ديدار و گفتگو كردند.
انتهاي پيام/
الان سه سال شده که بابت خرید سهام بانک آریا ، پول واریز کردم ولی تاکنون هیچ نتیجه ای حاصل نشده.
من این پول رو به زحمت بدست آورده بودم که باهاش پذیره نویسی سهام کردم.
از مسئولین خواهش میکنم که پیگیری کنند.