به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان ، سرپرست مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گیلان گفت: در اجرای این طرح تيم ارزياب حسی روغن زيتون نخستین آزمون حسی یا ارگانولپتيكی روغن زيتون را به انجام رساندند.
محمد تقی پاداشت افزود: آزمايشگاه تست پانل روغن زيتون با هدف تعيين و ارتقاء سطح و در جه بندی كيفيت اين محصول و جلوگيری از عرضه روغن زیتون غير استاندارد و تقلبی در شهريور ماه سال گذشته در ايستگاه تحقيقات زيتون رودبار تاسيس شده است.
وی افزود: روغن زيتون با داشتن آنتی اكسيدان های فراوان و اسيدهای چرب اشباع نشده ، از ارزش غذائی بالایی برخوردار بوده و دارای خاصیت ضد سرطانی است.
سرپرست مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گیلان خاطرنشان کرد ، روغن زیتون در بدن انسان از اکسیداسیون اسید های چرب آزاد جلوگیری می کند و به همین دلیل در حال حاضر بین سایر روغن ها مقام نخست را دارد. /س