سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

درمانی برای بیماری های پشت میز نشینی

بیماری های پشت میز نشینی غالبا از ناحیه گردن شروع و تا مچ پا را درگیر خواهد کرد که با انجام حرکاتی از درد این نواحی جلوگیری خواهیم کرد.

بیژن فروغ، متخصص طب فیزیکی و توانبخشی در گفتگو با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، گفت: یکی از بیماری های شایع که دلیل اصلی آن بی تحرکی و کاهش فعالیت است بیماری پشت میز نشینی است.

وی عنوان کرد: این دردها شامل دردهایی که در ناحیه مچ دست، انگشتان، گردن، آرنج و نواحی پایین کمر می باشد.

وی خاطر نشان کرد: وقتی درد در ناحیه انگشتان و مچ دست پدیدار شد، کف دستها را به هم بچسبانید و حرکت چرخشی دست را از مفصل مچ به اندازه 15 مرتبه در سه ست با فاصله یک دقیقه انجام می دهیم.

وی خاطر نشان کرد: حرکت برای مفصل آرنج که تمام عضلات ناحیه پشت ساعد بازو و زیر بغل کشیده شود به اندازه 15 مرتبه در 3 ست به فاصله یک دقیقه باشد و برای تقویت عضله زیر بغل، فرد بایستد و پاها را به عرض شانه ها باز و آرنج دست راست را با دست چپ گرفته و سپس حرکت کششی را انجام می دهیم.

وی افزود: البته زاویه های نشستن افراد در پشت سیستم بستگی به اندازه قد و هیکل فرد دارد ولی زاویه مورد نظر شانه ها و آرنج روی میز باید طوری باشد که عضلات حالت ریلکس پیدا کند و از 90 درجه بیشتر باشد.

وی اظهار داشت: تنظیم نادرست ارتفاع آرنج باعث می شود عصبی که از پشت آرنج حرکت می کند تحت فشار قرار گیرد و انگشت چهارم و پنجم گز گز می کند که اگر نادیده گرفته شود باعث لاغری دست می شد و همچنین اگر مچ دست تحت فشار باشد انگشت شست، دوم و سوم، نصف انگشت چهارم به مشکل برخورد می کند.
برچسب ها: کار ، انگشت ، نشستن
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.