سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هشتاد درصد کارخانه‌های چای فرسوده است

فرآوري چاي در کارخانه هابه صورت سنتي کيفيت چاي را کاهش داده و باعث شده کشاورزان انگيزه خوبي براي کشت چاي نداشته باشند.

به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، ابويي معاون پيشگيري ستاد مبارزه با قاچاق کالا  با بيان اينکه مصرف سالانه چاي به طور ميانگين 110 هزار تن است با بيان اين مطلب تاکيد کرد: چاي از محصولات پرمصرف داخلي و راهبردي براي کشور است و در سبد همه خانوارها جاي دارد.

معاون ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: در سه دهه اخير کشت، توليد و فرآوري چاي هميشه روند کاهشي داشته و کشاورزان هم انگيزه خوبي براي کشت چاي ندارند.

وي با بيان اينکه کارخانه هاي چاي بازسازي نشده تصريح کرد: 70 تا 80 درصد کارخانه هاي چاي از کار افتاده است و فرآوري اين محصول در بقيه کارخانه هابه صورت سنتي باعث شده کيفيت چاي کاهش يابد.

ابويي افزود: واردات چاي با پديده قاچاق روبروست و بخش مهمي از 45 هزار تن چاي خارجي، قاچاقي وارد شده است.

وي با اشاره به اينکه واردات چاي به طور کامل حذف نمي شود و براي رقابت هم مقداري واردات انجام مي گيرد خاطرنشان کرد: ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز هم براي کوتاه مدت و هم براي بلند مدت برنامه دارد، بنابر اين بايد در کوتاه مدت و ميان مدت واردات را قانوني کنيم تا قاچاق حذف شود.

انتهاي پيام/

برچسب ها: چای ، کارخانه ، تولید
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.