نعمت الله ترکی در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران با اشاره به کیفیت طبخ نان در تهران ، گفت : کیفیت نان طبخ شده در تهران مناسب نیست اما گندم خریداری شده و آرد حاصله از آن دارای کیفیت خوبی است.
وی تاکید کرد: اتحادیه نانوایان موظف شده است تا با نظارت و پیگیری بیشتر از کوتاهی برخی نانوایان جلوگیری نمایند.
وی بابیان اینکه کمبود گندم و آرد در استان تهران وجود ندارد ، ادامه داد :ذخیر ه سازی خوبی برای تهیه نان در استان صورت گرفته است؛ البته باید به این نکته هم توجه کرد که گندم و آرد حاصله از آن با نرخ مصوب سال 91 در اختیار نانوایان قرار می گیرد لذا بحث گرانی و افزایش قیمت در مقوله نان به هیچ وجه وجود نداشته و نخواهد داشت.
معاون برنامه ریزی استانداری تهران با تا کید براینکه سهمیه بندی آرد دراستان تهران وجود ندارد، اظهار کرد: روزانه 22 هزار کیسه آرد ( با وزن 900 تن ) بین نانوایان استان تهران توزیع می شود.
ترکی در پاسخ به سوال خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران مبنی برخودکفایی تهران در بحث تولید گندم ، خاطرنشان کرد : از يک میلیون و 300 هزار تن مصرف گندم در استان تهران حدود 350 تن آن توسط کشاورزان تهرانی تولید شده و مابقی از استان هایی نظیر خوزستان، مازندران، سمنان و ... به تهران انتقال می یابد./ز