سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چگونه غذا بپزیم تا بدنمان تقویت شود؟

پزشکان به افراد توصیه می کنند تا برای بدست آوردن سلامت و حافظه قوی به نحوه پخت غذاها توجه کافی داشته باشند.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ یکی از روشهای درست کردن غذا، کبابی کردن آن است.

گفتنی است، کبابی کردن غذاها می تواند به انواع روشها صورت گیرد. یکی از این روشها کباب کردن غذا بر روی سطح به وسیله آتش است.

بررسی ها نشان می دهند افراد برای جلوگیری از ابتلا به بیماری های مختلف از جمله انواع سرطان ها باید سعی کنند تا قسمت های سوخته غذا را نخورند.زیرا این قسمت ها به دلیل تغییر فرم و تبدیل سلول های آن به کربن و عوض شدن ماهیت ساختار سلولها می تواند سبب ایجاد سرطان در افراد شود.

پزشکان توصیه می کنند تا انواع غذاها در حرارت ملایم طبخ شود و از سرخ نمودن بیش از حد و یا سوزاندن غذاها و برشته کردن آن خودداری شود.

یکی از اصلی ترین مواد غذایی که بهتر است سوخته آن مصرف نشود گوشت ها هستند.
در جدیدترین پژوهش ها پزشکان دریافته اند که پخت مناسب غذا می تواند میزان کالری لازم را به بدن برساند و تناسب اندام و سلامتی را برای افراد به ارمغان بیاورد.
برچسب ها: غذا ، تقویت ، حافظه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.