سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مصرف لیمو ترش خطر ابتلا به سنگ کلیه را کاهش می دهد

مصرف سبزیجات و میوه حاوی ویتامین C خطر بروز به اختلالات کلیوی را کاهش می کند

دکتر مینا محمد پور متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت:مصرف سبزیجات و میوه ها بویژه میوه های حاوی ویتامین و لیمو ترش خطر ابتلا به سنگ کلیه را کاهش می دهد
وی افزود: در صورتی که بروز سنگ کلیه ناشی از افزایش اسید اوریک باشد، بیمار باید از مصرف گوشت قرمز خود داری کند.

 این متخصص خاطر نشان کرد: مصرف مواد غذایی مانند اسفناج، ریواس، چغندر، کاکائو، آجیل، چای پر رنگ ،‌بادام و توت فرنگی که حاوی اگزالات فراوان هستند خطر ابتلا به سنگ کلیه را افزایش می دهد.

 محمد پور تصریح کرد: افراد باید از مصرف غذاهای تند، حاوی ادویه و چاشنی های فراوان خود داری و بیشتر تحرک داشته و ورزش کنند.

وی افزود: همچنین مصرف بیش از حد قهوه مضر است چون کافئین قهوه، دفع  کلسیم از ادرار را افزایش می دهد.
برچسب ها: لیمو ، کلیه ، ویتامین
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.