دکتر مینا محمد پور متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت:مصرف سبزیجات و میوه ها بویژه میوه های حاوی ویتامین و لیمو ترش خطر ابتلا به سنگ کلیه را کاهش می دهد
وی افزود: در صورتی که بروز سنگ کلیه ناشی از افزایش اسید اوریک باشد، بیمار باید از مصرف گوشت قرمز خود داری کند.
این متخصص خاطر نشان کرد: مصرف مواد غذایی مانند اسفناج، ریواس، چغندر، کاکائو، آجیل، چای پر رنگ ،بادام و توت فرنگی که حاوی اگزالات فراوان هستند خطر ابتلا به سنگ کلیه را افزایش می دهد.
محمد پور تصریح کرد: افراد باید از مصرف غذاهای تند، حاوی ادویه و چاشنی های فراوان خود داری و بیشتر تحرک داشته و ورزش کنند.
وی افزود: همچنین مصرف بیش از حد قهوه مضر است چون کافئین قهوه، دفع کلسیم از ادرار را افزایش می دهد.