به گزارش
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، رييس پژوهشکده اسانس هاي طبيعي دانشگاه کاشان گفت: اين نمونه مطابق با استاندارد ISO 9842 است.
ابراهيم آبادي افزود: کيفيت اين اسانس با استاندارد کميته اسانس موسسه بين المللي استانداردسازي ايزو مطابقت دارد و به تاييد شرکت هاي عطرسازي کشور فرانسه و نيز توليدکنندگان اسانس گل محمدي کشور ترکيه رسيده است.
وي گفت: هم اکنون 5 کيلو گرم از اين اسانس توليد شده است و پيش بيني مي شود تا يک ماه ديگر بين 20 تا 30 کيلو گرم اسانس توليد شود.
رييس پژوهشکده اسانس هاي طبيعي دانشگاه کاشان افزود: دستگاه توليد اين اسانس با ظرفيت توليد 60 کيلو گرم اسانس در هر فصل گل محمدي بدست پژوهشگران اين پژوهشکده ساخته شده است.
ابراهيم آبادي گفت: اين دستگاه قابليت فرآوري و توليد اسانس، گلاب و ماده معطر و با ارزش طبيعي فنيل اتيل الکل با کيفيت مرغوب و استاندارد از گل محمدي را دارد.
اسانس با ارزش ترين محصول گل محمدي است و اين محصول در صنايع مختلف مانند صنايع غذايي، عطرسازي، آرايشي، بهداشتي و داروسازي کاربرد دارد.
انتهاي پيام/