به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ پروتئین تخم مرغ در مقایسه با مواد خوراکی دیگر درصد بالایی از اسید فولیک و اسید های چرب را شامل می شود از این رو ماده غذایی مضری به شمار می آید.
بررسی ها نشان می دهند، اسیدهای چرب و امگا 3 موجود در تخم مرغ نسبت به سایر مواد غذایی سریع جذب بدن می شود از این رو باعث کاهش حملات قلبی و نیز سکته قلبی خواهد شد.
تخم مرغ از جمله مواد غذایی است که خوراکی های خوشمزه و بی نظیر را می توان با آن تهیه کرد و چون ارزش غذایی بالایی دارد جزو یکی از با ارزش ترین مواد غذایی دنیا محسوب می شود.
مصرف تخم مرغ باعث شادابی پوست و افزایش خون در رگها خواهد شد و منیزیم، آهن ، گوگرد سدیم و پتاسیم آن مانع از تشکیل رسوب و چربی به دور دیواره های قلب می شود.