سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خواص هندوانه

تبيان نوشت:آب هندوانه مخلوط با سکنجبین علاج کننده یرقان و دفع کننده سنگ کلیه است.

هندوانه مدر است و به پایین آوردن فشار خون کمک می کند.

هندوانه معده را تقویت می‌کند و پوست سفید داخل آن برای زخم گلو و دهان بسیار موثر است .

مغز تخمه هندوانه، کرم‌های معده و روده را از بین می برد و برای ورم مثانه مفید است.

هندوانه بدن را تازه و شاداب می کند و برای اشخاص گرم مزاج بسیار خوب است.

آب هندوانه مخلوط با سکنجبین علاج کننده یرقان و دفع کننده سنگ کلیه است.

برای خنک کردن بدن در روزهای گرم تابستان هندوانه را با شکر بخورید.

هندوانه باید همیشه بین دو وعده غذایی (یعنی تقریبا سه ساعت پس از غذا و یکساعت قبل از غذا) خورده شود. زیرا اگر بلافاصله بعد از غذا مصرف شود در هضم آن اختلال ایجاد می‌کند. همچنین نباید آنرا با میوه‌های دیگر مخلوط کرد زیرا باعث تولید نفخ شکم می‌شود .

هندوانه برای اشخاص سرد مزاج و کسانی که دارای معده سرد هستند، مناسب نیست. این اشخاص اگر تمایل به خوردن هندوانه دارند باید آنرا با شکرو عسل مصرف کنند.همچنین هندوانه در اشخاص سرد مزاج باعث درد مفاصل می شود.

برچسب ها: خواص ، هندوانه ، تبیان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.