"کامران باقريلنکراني"،
"کانديداي يازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري" در گفتگو با
خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران، با اشاره به آرايش سياسي نهايي در انتخابات گفت: حرف زدن درباره آرايش سياسي کشور در اين مقطع زود است، آنچه اهميت دارد، تلاش براي برگزاري انتخاباتي پرشور با مشارکت گسترده مردم است.
وي ادامه داد: حضور سلايق مختلاف در اين عرصه با اين هدف است که يک گفتمان و رويکرد مديريتي را در کشور نمايندگي و ترويج کند.
باقريلنکراني تصريح کرد: انتخابات يازدهم انتخاباتي رقابتي و پرشور و راحت بود و هر سليقهاي به نوعي براي ترويج گفتمان و نظر مديريتي خود، تلاش مي کنند.
کانديداي يازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري با اشاره به حضور طيفهاي مختلف در انتخابات پيش رو گفت: برخي از طيفها با تاکيد بر توسعه و پيشرفت، برخي بخاطر تجربه 8 سال حضور در دولت قبلي، برخي بخاطر سابقه 8 سال رياست جمهوري کشور بعد از جنگ و طيف جديد با تاکيد بر گفتمان انقلاب اسلامي كه بر محوريت عدالت و پايبندي به ارزشها براي حل مشکلات حضور يافتهاند و تلاش دارند با نگاه واقع بينانهاي براي حل چالشهاي کشور برنامههاي اجرايي ارائه دهند.
وي با اشاره به نقش شوراي نگهبان گفت: شوراي نگهبان در کشور ما نهادي است که مسئوليت نظارت اصلي بر انتخابات را برعهده دارد و مطمئنيم با تركيبي که در قانون براي آن پيشبيني شده است، اين شورا آنچه را که لازم است انجام خواهد داد.
باقري لنکراني درباره اينکه اگر شما از سوي شوراي نگهبان رد صلاحيت شديد، چه واکنشي نشان خواهيد داد؟ تصريح کرد: از شوراي نگهبان تشکر ميکنم.
کانديداي يازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري، درباره حضور احمدي نژاد در کنار مشائي براي ثبت نام گفت: متاسفانه در دورههاي اخير روساي جمهور نيز حمايت خود را از اشخاصي بروز دادند، مثلا در سال 84 رئيس جمهور وقت در دور اول از معين و در دور دوم از هاشمي رفسنجاني حمايت کرد و يا در سال 86 حمايت رئيس جمهور از ناطق نوري مشخص بود.
وي ادامه داد: تا الان رئيس جمهور از هرکسي که حمايت کرده، راي نياورده است و اين حمايتها در شکلگيري آراي مردمي نقشي ندارد.
باقريلنکراني تصريح کرد: خوشبختانه مردم ايران در انتخابات رياست جمهوري با وسواس و دقت خاصي کانديداي خود را ارزيابي ميکنند و اين نوع رفتارها اثر چنداني در نتيجه انتخابات ندارد.
وزير بهداشت دولت نهم با اشاره به اينکه آيا اقدام احمدينژاد از نظر قانوني تخلف بوده است يا نه، گفت: رسيدگي به اين اقدام از لحاظ قانوني مرجع خاص خود را دارد.
کانديداي يازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري درباره اينکه آيا ممکن است کناره گيري کنيد، اظهار داشت: اگر فکر ميکرديم که در اين صحنه وظيفهاي نداريم، اصلا ثبت نام نميکرديم، ما براساس احساس وظيفه آمدهايم و آمدن و رفتنمان نيز با تکيه بر نگاه وظيفه محوري است.
وي درباره ديدارهاي خود با آيتالله مصباح گفت: آيتالله مصباح در اين ديدار با اشاره به تغييرات آرايش نيروها براي حضور در انتخابات اعلام کردند که؛ ما بر نظر قبلي خود مصمم هستيم.
باقري لنکراني ادامه داد: آيتالله مصباح تاکيد داشتند حضور ما بايد با نگاه وظيفه محوري و ترويج گفتمان انقلاب اسلامي باشد و هرکسي بايد از آنچه در توان دارد، به عنوان اداي وظيفه و عبادت اجتماعي در صحنه حضور پيدا کند.
کانديداي يازدهمين دور انتخابات رياست جمهوري در پايان تصريح کرد: انتخابات آينده چند قطبي است و تلاش عدهاي براي دوقطبي کردن آن با توهم همراه است، چرا که واقعيات جامعه ما دوقطبي بودن را نپذيرفته و با حضور سلايق مختلف در اين عرصه رقابت بين چند قطب خواهد بود.
انتهاي پيام/