سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در زمان امتحان؛

تغذيه مناسب دانش‌آموزان نقش مهمي در پيشگيري از استرس آنان دارد

سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تغذيه مناسب دانش‌آموزان، نقش مهمي در پيشگيري از استرس آنان دارد و موجب آرامش آنها مي‌شود.

به گزارش گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا؛ دکتر زهرا عبداللهی ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: تغذيه مناسب در فصل امتحانات به تمركز و يادگيري دانش‌آموزان كمك مي‌كند  و دانش‌آموزان مي‌توانند با تغذيه مناسب و استراحت كافي بازده فكري خود را افزايش دهند.

وی افزود: غذاهايي مانند سوپ جو و همچنين كاهو، شير، دوغ و ماست حاوي لاكتوسين هستند كه اين ماده خاصيت آرامش بخشي دارد و توصيه مي‌شود شب قبل از امتحان از اين گروه مواد غذايي مصرف شود زيرا باعث كاهش استرس در دانش‌آموزان مي‌شود.

این متخصص تغذیه با اشاره به اين كه ميوه و سبزي در سلامت فكر نقش مهمي دارد، افزود: موادي كه داراي سيتين هستند مانند زرده تخم مرغ، بادام زميني، گردو و جوانه‌ها در تكامل مغز و سلول‌هاي مغزي بسيار مؤثر هستند و مصرف آنها در فصل امتحانات به دانش‌آموزان توصيه مي‌شود.

وی تصریح کرد: تحقيقات نشان مي‌دهد كه حافظه كوتاه مدت با خوردن مواد قندي ارتباط دارد و بهتر است دانش‌آموزان از صبح امتحان مواد قندي كه سريع آزاد مي‌شوند مانند آب ميوه، عسل، مربا، و چاي شيرين مصرف كنند.

دکتر عبداللهی به دانش‌آموزان توصيه كرد: از مصرف زياد قهوه و چاي پررنگ، خودداري كنند و مصرف روزانه يك ليوان شير را براي ايجاد آرامش در طول دوران آمادگي براي امتحان فراموش نكنند./ح
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.