سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بخور نخورهاي میگرنی ها!

سبزیجات حاوی منیزیم که سبز رنگ هستند به میگرنی ها توصیه می شود.

هنرور متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: برخی از عوامل مانند تغذیه موجب شدید تر شدن سردرد افراد مبتلا به میگرن  می شود.

وی عنوان کرد: غذاهای حاوی آمین ها عامل حملات میگرنی هستند که این مواد شامل مواد غذایی تخمير شده و کهنه مانند پنیر که از مواد  به عمل آمده می باشد.

وی اظهار داشت: همچنین غذاهای حاوی گوشت ، مرغ و ماهی که بیشتر از 3 روز در داخل یخچال هستند به حملات میگرن می افزاید.

وی افزود: فست فودها ، سوسیس و کالباس، قهوه و شکلات که حاوی آمین ها هستند به افرادی که میگرن دارند توصیه نمی شود.

وی اظهار داشت: اين افراد باید از گرسنگی و تشنگی شدید و در معرض نور شدید قرار گرفتن جلوگیری کنند و از مواد غذایی مفید حاوی منیزیم که بیشتر در سبزیجات برگ سبز است و همچنین موادی که حاوی  b2   (ریبو فلاوین) و q10 به دليل جلوگيري از حملات شديد ميگرني استفاده نمايند.

وی در خصوص خوردنی ها و نخوردنی ها میگرنی گفت:البته علائم میگرن در افراد متفاوت است و به غیر از مواد غذایی اشاره شده در بالا اين افراد بايد از مصرف بيش از حد میوه ای مانند موز جلوگیری کنند.

برچسب ها: میگرن ، سبزیجات ، موز
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.