سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

صادرات قورباغه فرصت جدید شغلی در کشور

کشور ما با داشتن شرایط آب و هوایی مساعد برای پرورش گونه های تجاری قورباغه از این پتانسیل و ظرفیت برخوردار است که به جمع کشورهای بزرگ تولید و صادرکننده این جانور بپیوندد.

به گزارش خبرنگاراقتصادی باشگاه خبرنگاران ، كشور ما با داشتن شرایط آب و هوایی مساعد برای پرورش گونه های تجاری قورباغه از این پتانسیل و ظرفیت برخوردار است که به جمع کشورهای بزرگ تولید و صادرکننده این جانور بپیوندد. وجود نواحی گرم و مرطوب در جنوب و مرطوب و معتدل در شمال کشور، بهره مندی از تالاب ها و آبگیرهای بسیاری در کشور و امتیازات مثبتی از قبیل فراوانی بالای غذای زنده برای تغذیه ی این جانور این امکان را برای کشور فراهم ساخته است که بتواند موفق تر از بسیاری کشورها در این صنعت و تجارت پررونق حضور یابد.

*اهداف پرورش 

صادرات گوشت این جانور به صورت تازه، منجمد و کنسروی، تهیه چرم از پوست، تولید کودهای کمپوست با کیفیت بالا از اندام های داخلی و کمک به کاهش استفاده از کودهای شیمیایی، اشتغال زایی، صادرات و درآمدزایی از اهداف پرورش این فعالیت اقتصادی است. 

* گونه های دارای ارزش تجاری 

قورباغه پلنگی (Rana pipiens)، قورباغه سبز (Rana clamitans)، قورباغه اردک ماهی (Rana palustrist) و قورباغه بزرگ آمریکایی (Rana catesbeiana)سه گونه ای است که ارزش تجاری بالایی دارد. همچنین قورباغه مردابی (Marsh frog) که در ایران و به خصوص مرداب انزلی به وفور یافت می شود نیز دارای ارزش تجاری و غذایی بالایی است. از قورباغه بزرگ آمریکایی به جهت درشت اندامی از تمام بدنش جهت مصارف تغذیه ای استفاده و در گونه های دیگر فقط از ران آنها استفاده می شود. 

*کثیر و پرورش 

روش تکثیر  طبیعی، نیمه طبیعی و مصنوعی سه روش تکثیر قورباغه است که باید با توجه به شرایط محیطی وگونه مورد استفاده انتخاب شود.

*صادرات و بازار هدف 

گوشت قورباغه از نظر طعم و مزه نزدیک و مشابه گوشت گوساله است و در بسیاری از کشورهای اروپایی از قبیل: فرانسه، ایتالیا، اسپانیا و همچنین در کشورهای آمریکایی مثل آمریکا و کانادا محبوبیت بالایی دارد. به طور مثال کشور آمریکا سالانه حدود 1500 تن گوشت قورباغه وارد می کند. در زمینه صادرات کشورهای جنوب شرق آسیا از جمله: اندونزی، بنگلادش، چین و ژاپن جزء بزرگ ترین صادرکنندگان به شمار می آید. در این میان کشور اندونزی بزرگ ترین کشور اسلامی جهان فقط در سال های دهه ی 1990 سالانه بیش از 8000 تن قورباغه پرورش و به بازار عرضه کرده است.  
    
*شروع فعالیت در این بخش 

متقاضیان فعالیت در این بخش باید با مراجعه به سازمان دامپزشکی کشور و اخذ پروانه بهره برداری، برای واردات مولد گونه های گوشتی اقدام کنند و یا از قورباغه بندرانزلی برای پرورش استفاده کنند. لازم به ذکر است ضوابط بهداشتی تکثیر و پرورش این جانور همانند ضوابط بهداشتی آبزیان دیگر بوده و متقاضیان باید بعد از اخذ موافقت اصولی از سازمان شیلات برای پروانه تاسیس و بهره برداری بهداشتی از سازمان دامپزشکی کشور اقدام کنند.  
لازم به ذکر است پرورش قورباغه به منظور صادرات از سوی نماینده ولی فقیه در سازمان دامپزشکی حلال اعلام شده است. 

می توان با تدوین برنامه ای اصولی و هدفمند و استفاده از تجربیات کشوهای موفق در این زمینه و دقت در رموز موفقیت آنها (از جمله کیفیت و بسته بندی مرغوب و قابل رقابت در بازارهای جهانی) و نیز امکان دریافت تسهیلات برای فعالان این بخش و حمایت از آنها راه را برای حضور گسترده مشتاقان به سرمایه گذاری و شرکت در این صنعت و تجارت پررونق هموارتر کرد./س
برچسب ها: صادرات ، قورباغه ، شغل ، پتانسیل
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۶
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۰:۰۳ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
با سلام من مکانی دارم بلامانع با مساحت 100000متر مربع با عمق آب دو متر لطفا در مورد پرورش قور باغه راهنمایی کنید
09144471056
مهدیه
۲۰:۲۰ ۲۲ اسفند ۱۳۹۶
سلام من موسسه حسابرسی دارم و مالک 22 هکتار زمین که تشکیل شده از 9 اسخر بزرگ بالای یک هکتار و 3 استخر نیم هکتار می باشم و این زمین در یکی از شهرستانهای استان کرمان و دارای 2 چاه اب با امتیاز و مجوز پرورش ماهی است . جهت راه اندازی آن در زمینه پرورش قورباغه و زالو نیازمند سرمایه گذار و یا اینکه شخصی جهت پیدا کردن خریدار آن هستم .
حدیث
۱۳:۵۰ ۱۲ بهمن ۱۳۹۶
سلام دوستان ممنون میشم اگر اطلاعاتی درباره پرورش قورباغه در اختیارم بذارید
مجتبي
۱۲:۳۷ ۱۲ تير ۱۳۹۶
لطفاً شماره خود را براي من بفرستيد تا با شما تماس بگيرم
رضا توکلی
۲۰:۱۷ ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۶
برای آموزش پرورش قورباغه کجا باید رفت
علی داوودی
۱۹:۲۱ ۲۹ دی ۱۳۹۵
سلام . جهت راه اندازی سالن پرورش قورباغه نیاز به کسب اطلاعات لازم دارم لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر داوودی
saman
۱۲:۱۱ ۲۱ مرداد ۱۳۹۴
سلام من میخوام پرورش قورباغه بزنم کجا باید برم کلاس
شهر یزد بم بست ابان چنتا تخم قورباقه ساعت10
۱۴:۲۱ ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۴
عالی ححححححححححححححرررررررررررفففففففففففف نداره
امیر
۰۲:۰۱ ۲۹ خرداد ۱۳۹۳
سلام وخسته نباشی من می خواستم زینه زدن پرورش غورباقه سبز روبدونم وهمچنین میزان درامد از این کار
ممنون میشم اگه جواب بدین
علیرضا احمدی
۱۱:۴۸ ۲۶ خرداد ۱۳۹۳
سلام آدرس وشماره کسی که پرورش غورباقه داره میخوام
حسین
۱۱:۲۱ ۱۸ خرداد ۱۳۹۳
سلام.شماره کسی که پرورش قورباغه زده را می خوام.با تشکر
رسول
۱۱:۴۴ ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۳
من خودم تو آموزشگاه آتی نگر مهر یادگرفتم یه مقدار دوندگی داره که اونم روال قانونیش باید طی بشه. شیلات و دامپزشکی هم مجوز میدن فقط جنبه صادرات داره برای دارو و چرمش و گوشتشم برای چین و اندونزی و تایلند. از ترکیه و ارمنستان میشه صادر کرد میتونید منجمد کنید بعد از مرز رد شدید با آب ولرم زندشون (48 ساعت)کنید الیته یه راه بهتر در کشورخودمون کنسرو کنید بعد بفرستید
ابی
۱۲:۰۱ ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۳
لطفاشماره تماس مشاورینی راکه درپرورش قورباغه خبره هستند جهت راهنمائی ومشاوره تاسیس پرورشگاه قورباغه را بدهید ممنون می شوم
سپیده
۱۰:۲۴ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۳
سلام من از شمال کشورم از ساری یکی از روستا هاش می خوام یه پرورشگاه قورباغه بزنم آخه بیکارم دنبال سرمایه گذار و مشاوره و طریقه پرورش اون میگردم کمکم کنید
حمید رضا آقالری
۱۵:۵۳ ۲۶ آذر ۱۳۹۲
در مورد پرورش قورباغه می خواهم سرمایه گذاری کنم اطلاعات بیشتر و مشاور خصوصی نیاز دارم
ناشناس
۰۰:۱۸ ۲۲ بهمن ۱۳۹۲
من در بروجرد در محله تختی یک پرورشگاه قورباغه دارم