سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آمدن يا نيامدن، مسئله اين است! / ستادهاي محسن هاشمي شايد دو منظوره باشند

زماني که بحث کانديداهاي يازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري مطرح شد، نام‌هاي زيادي سر زبان‌ها افتاد و بحث آمدن و يا نيامدنشان مطرح شد که نام آيت‌الله هاشمي يکي از نام‌هايي بود که همواره در سر ليست گمانه زني‌ها قرار داشت.

به گزارش خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران؛ از زمان آغاز گمانه زني‌ها براي ثبت نام نامزدهاي يازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري، آمدن يا نيامدن آيت الله هاشمي يک روز از قول دوستان،‌ نزديکان، همفکران و حتي فرزندان ايشان تاييد و روز ديگر "قطعا" تکذيب مي‌شود. همان‌طور که در تصاوير زير ديده مي‌شود، کمتر ديده مي‌شود که سايت‌ها و خبرگزاري‌ها، يک روز صبح از قول اطرافيان وي خبرهايي در باب حضور و عدم حضور او منتشر نکنند.













در آخرين نمونه از حضور و يا عدم حضور رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در انتخابات پيش رو، روز گذشته خبري به نقل از ياسر هاشمي، در فضاي مجازي منتشر شد که از آمدن پدر خبر مي‌داد.

هنوز چند دقيقه‌اي از انتشار اين خبر نگذشته بود که محسن، فرزند ديگر آيت‌‌آلله هاشمي در گفتگو با باشگاه خبرنگاران ضمن تکذيب اين اظهار نظر گفت: "تا آنجایی که می‌دانم هنوز نظر پدرم به سمت آمدن نیست وحتما در مورد اظهارات برادرم(ياسر هاشمي) در خصوص آمدن پدرم، سوءتفاهم شده است".

خلاصه اين روزها برخي از اخبار غير رسمي اشاره به آمدن رييس تشخيص مصلحت نظام در دقيقه 90 دارند و بسياري ديگر از نيامدن حرف مي‌زنند.  



براي مثال سعيد حجاريان، در مصاحبه‌اي با يک سايت اصلاح‌طلب اعلام کرده است که آقای هاشمی دقیقه نود وارد عرصه انتخابات می شوند و تمام معادلات را بر هم می ریزند. اما در جايي ديگر حجت‌الاسلام عسگري، مشاور پارلماني رئيس مرکز استراتژيک مجمع تشخيص مصلحت نظام در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، با تاکيد بر عدم حضور آيت‌الله هاشمي رفسنجاني در يازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري اظهار کرد: "حضور آيت‌الله هاشمي در انتخابات رياست‌جمهوري بعيد است و قطعا وي در انتخابات رياست‌جمهوري کانديدا نخواهد نشد". وي افزود: "علي رغم اينکه درخواست‌ها از آيت‌الله هاشمي براي حضور در عرصه انتخابات زياد است، ولي وي تمايلي براي حضور در انتخابات ندارند".

در اين فضاي آمدن و نيامدن اگر فرض را بر آمدن آيت‌الله هاشمي بگيريم، رييس تشخيص مصلحت نظام براي انتخابات 24 خرداد ماه و به منظور اينکه شکست دور هشتم دوباره تکرار نشود بايد ستاد، ساختارها و تشکيلات لازم براي انتخابات را فراهم کرده باشد و يا اگر اينطور نيست سوال ديگري که مطرح مي‌شود اين است که تشکيلات انتخاباتي آيت‌الله هاشمي چگونه براي انتخابات رياست جمهوري سازمان‌دهي مي‌شوند؟



اما طبيعتا موضوع کانديداتوري محسن هاشمي در انتخابات شوراي شهر تهران مي‌تواند تا حدي براي رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام راهگشا باشد.

سوالي که در اين مقال از محسن هاشمي مطرح خواهد شد اين است که آيا ستادهاي تهران او براي انتخابات شوراي شهر تهران وجودي دو منظوره خواهند بود يا خير؟
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۲
ناشناس
۱۶:۰۰ ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۲
خاتمی را میخواهیم