به گزارش خبر نگار باشگاه خبر نگاران سنندج ، بیدار پور گفت: افرادی که روزانه دو یا سه عدد میوه سبز رنگ و زرد رنگ مصرف می کنند به مراتب سالم تر از دیگران هستند.وی گفت: برخی لبنیات، ماهی، میوه ها و سبزیجات از قبیل موز، پرتقال، گوجه فرنگی، نخود فرنگی و کشمش سرشار از پتاسیم هستند که این ماده معدنی به کنترل و پیشگیری از فشارخون بالا در افراد کمک می کند.وی در ادامه میزان مصرف میوه و سبزی را در میان کردستانی ها کمتر از میانگین کشوری اعلام کرد و گفت:حدود 70 درصد مردم کردستان کمتر از پنج واحد در طول شبانه روز میوه و سبزی مصرف می کنند.وی با اشاره به اینکه بر اساس بررسی های انجام شده در ایران از هر پنج نفر یک نفر به فشار خون بالا مبتلاست گفت: این بیماری در صورتی که کنترل نشود به رگ های مغز، قلب، کلیه و چشم آسیب می رساند./ع