سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزايش سرانه مصرف ماهي با فرآورده هاي ايزوله شده

مصرف آبزيان را مي توان با استفاده از فرآورده هاي ايزوله شده که بوي ماهي نمي دهد، افزايش داد.

دکتر دباغ مقدم، متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: فرآورده هاي دريايي در کشور، تنوع بسياري دارد، ولي بيشترين مورد استفاده مردم از فرآورده هاي دريايي، ماهي و ميگو است که ميگو بيشتر در قسمت هاي جنوب کشور خواهد بود.

وي ادامه داد: فوايد استفاده از فرآورده هاي آبزي به دليل وجود امگا 3 و براي کاهش التهاب مفاصل، کاهش بيماري هاي قلبي و عروقي و کاهش التهاب پوستي، مفيد و موثر است.

دباغ مقدم تصريح کرد: سرانه مصرف آبزيان 6 کيلوگرم است، ولي در ايران سرانه مصرف به علت نوع پخت بوي ماهي و مزه آن استفاده از آن کم است.

وي اظهار داشت: يکي از راه هايي که در تمام جهان براي افزايش مصرف آبزيان آنها را به صورت فرآوري شده و ايزوله در مي آورند، مانند انواع اسنک ها که پروتئين هاي ايزوله شده ماهي است، يعني بوي ماهي نمي دهد.

وي افزود: مصرف اين نوع فرآورده ها تقريبا به همان اندازه پروتئين ماهي و آبزيان را دارد./ح

برچسب ها: ماهی ، امگاسه ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.