سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

سیمای روستای كندوان پس از مرمت های چهار سال گذشته تغییر اساسی یافته است

ناظر عالی سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري كشور اظهار داشت: مرمت ها و بازسازی های انجام گرفته در چهار سال گذشته ، سیمای کلی روستای تاریخی کندوان را به طور اساسی تغییر داده است.

 

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز، علویان صدر در بازديد از اقدامات انجام گرفته و تاسیسات گردشگری در روستاي كندوان، افزود: کف سازی و جداره سازی انجام گرفته چهره این روستای صخره ای را دگرگون و زیباتر کرده است.

وی با بیان اینکه تکنیک های بسیار خوبی در مرمت عناصر این روستا به کار رفته، افزود: کف سازی های این روستا علاوه بر هدایت و جمع آوری آب های سطحی، از بروز سیلاب در روستا نیز جلوگیری کرده و تردد افراد و احشام را نیز تسهیل می کند.

علویان صدر خاطرنشان کرد: همچنین اجرای برق از زمین و اتمام شبکه فاضلاب پیشرفته دو اقدام مثبت و نمونه در کندوان به شمار می رود که جلوه ای ویژه به این روستا بخشیده است.

معاون میراث فرهنگی کشور ضمن ابراز رضایت از تعامل بسیار خوب اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با ساکنان روستای تاریخی کندوان، این تعامل سازنده را سبب حل مسائل و مشکلات گردشگری در تنها روستای زنده صخره ای جهان خواند.

علویان صدر با تاکید بر اینکه تعامل ادارات کل میراث فرهنگی استان ها با روستاهای دستکند و هدف گردشگری نقطه قوتی برای گردشگری این مناطق به شمار می روند، اظهار داشت: نحوه برخورد بومیان روستا و نیز مرمت های انجام گرفته، فضا را برای ثبت جهانی روستای کندوان باز کرده است.

وی با بیان اینکه تنها چند مورد در رابطه با روستای کندوان وجود دارد که نیاز به برطرف شدن دارد، یادآور شد: پرونده این روستای منحصر بفرد در دست بررسی توسط کارشناسان قرار دارد.

ناظر عالی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ظرفیت های گردشگری روستای کندوان را بالا و منحصر بفرد خواند و گفت: در کنار توسعه زیرساخت ها که افزایش گردشگران را در پی داشته، فرهنگ گردشگرپذیری مردم این روستا نیز قابل تمجید است.

علویان صدر همچنین کندوان را بازاری مناسب برای فروش و عرضه صنایع دستی این روستا و منطقه خواند و گفت: این روستا علاوه بر صنایع دستی می تواند محلی مناسب برای عرضه محصولات بومی ممتاز همچون نان اسکو، دوشاب اسکو و روسوری چاپ کلاغه ای باشد.

گفتني است، روستاي كندوان در شمال غرب ایران واقع در ارتفاعات کوه سهند با قدمتی 7 هزار ساله یکی از جذاب‌ترین مکان‌های دیدنی و شگفتی‌های ایران به شمار می‌رود که به دلیل شکل خانه‌های آن که به مانند کندوی عسل در دل کوه کنده شده‌اند به آن روستای کندوان می‌گویند. در حال حاضر کندوان تنها روستای زنده صخره‌ای جهان است که زندگی طبیعی مردم در آن جریان دارد./س

برچسب ها: روستا ، کندوان ، مرمت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.