به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس ، 9 هزار و 245 تن انجیر از ابتدای امسال از گمرک فارس صادر شده است که از نظر وزنی بیش از یک برابر و از نظر ارزش نیز بیش از یک برابر افزایش داشت .
معاون توسعه تجارت خارجی سازمان بازرگانی فارس گفت : ارزش صادرات انجیر از این استان 35 میلیون و 136 هزار دلار بود .
آقای عوض پور افزود : سهم استان فارس از صادرات انجیر به میزان 85 درصد وزنی و ارزشی و پس از آن تهران با سهم 10 درصد وزنی و ارزشی رتبه بعدی را به خود اختصاص داده است .
انجیر خشک استان فارس به دلیل ارگانیک بودن و ارزش غذایی بالا ، جایگاه ویژ ه ای در بازرارهای جهانی دارد بطوریکه در حال حاضر به 55کشور دنیا شامل هنگ کنگ، روسیه، آلمان، ژاپن، کره جنوبی، ترکیه، امارات، چین، کویت، عربستان سعودی، آذربایجان، استرالیا، کانادا ، آمریکا، سوئد، سوئیس، فرانسه صادر می شود.
ایران دومین کشور تولید کننده انجیر در دنیا از لحاظ کمی و اولین تولید کننده از لحاظ کیفی است .
عمده انجیر کشور در استان فارس خصوصا در منطقه استهبان تولید می شود و عمده تولیدات در باغات استان به صورت ارگانیک می باشد ./س