سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی:

تغییر نحوه صادرات محصولات پتروشيمي با هدف تثبت بازارهای صادراتی

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی گفت: برنامه ریزی ها برای تغییر نحوه صادرات محصولات پتروشیمی برای تسهیل در صدور و نیز حفظ مشتریان بین المللی شرکت های پتروشیمی درحال انجام است و به زودی نهایی خواهد شد.

عبدالحسین بیات در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، با بیان این مطلب گفت: هم اکنون بيش از 60 کشور جهان اقدام به خريداري محصولات پتروشيمي ايران مي کنند و بسياري از کشورها نيز درخواست خود را براي واردات محصولات توليدي صنعت پتروشيمي ايران ارسال کرده اند.

وی تصریح کرد: در برخي محصولات توليدي، تقاضاي بازار جهاني براي خريد توليدات پتروشيمي ايران بيش از ميزان توليد و عرضه ماست، از اينرو در برنامه هاي توسعه اي افزايش توليد در برخي گريدهاي خاص با توجه به بازار روبه رشد آن ديده شده است.

معاون وزیر نفت خاطرنشان کرد: با رصد بازار داخلي توسط کارگروه هاي تخصصي، همچنان اولويت صنعت پتروشيمي تأمين نياز داخلي کشور است و پس از اطمينان از تأمين مناسب نياز داخل، توسعه صادرات در برنامه ها قرار دارد.
 
وی تاکید کرد: برنامه ریزی ها برای تغییر نحوه صادرات محصولات پتروشیمی برای تسهیل در صدور و نیز حفظ مشتریان بین المللی شرکت های پتروشیمی درحال انجام است و به زودی نهایی خواهد شد.

معاون وزير نفت از بررسي درخواست هاي ارائه شده از سوي برخي کشورها در کميته هاي تخصصي خبر داد و گفت: بررسي هاي کارشناسي در حال انجام است و در هر محصول صادراتي که مازاد بر نياز داخل، توليد داشته باشيم، صادرات آن به سمت بازارهاي جديد هدايت مي شود.

وی ادامه داد: در سال جاری مجتمع های پتروشیمی با چالش هایی رو به رو بودند و امیدواریم با تغییر رویکردها در سال آینده، سهم پتروشیمی ها در تامین درآمدهای ارزی کشور افزایش یابد.

بیات با بیان این که مشکل دستورالعمل منع صادرات برخی محصولات پتروشیمی همچنان پابرجاست، گفت: با توجه به مذاکره ها و تفاهم های انجام شده با وزارت صنعت، منع صادرات تاحدودی برطرف شده است ولی محدودیت ها وجود دارد.

وی گفت: با این که درخواست صادرات حدود ٥٥٠ هزار تن محصولات پتروشیمی را اعلام کرده بودیم فقط با صادرات ٣٠٠ هزار تن موافقت شد.
 
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ادامه داد: با توجه به نزدیک شدن به روزهای پایانی سال، مجوز صادرات ٢٥٠ هزارتن محصول باقی مانده نیز صادر شود.

بیات افزود: جزییات و نحوه جدید صادرات محصولات پتروشیمی پس از نهایی شدن و کسب مجوزهای قانونی لازم اطلاع رسانی خواهد شد.

وی تصریح کرد: در سال ١٣٩٢ نیز هرگونه صادرات پس از رفع نیاز کامل داخل کشور امکان پذیر خواهد بود و اولویت، تامین نیاز داخلی است.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی هرگونه کمبود کود اوره در بازار داخلی را به دلیل عدم برداشت شرکت خدمات حمایتی کشاورزی و تعاونی روستایی عنوان کرد و افزود: امسال 2.2 میلیون تن کود اوره به کشاورزان و باغداران تحویل شده است./ر
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.