به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد:
برزو هیبتیان، با اعلام این خبر افزود: این میزان تولید گوشت، شامل؛ بیش از 19 هزار تن گوشت مرغ، 16 هزار تن گوشت ماهی و 25 هزار تن گوشت قرمز می باشد.
وی اظهار داشت: سرانه مصرف گوشت سفید و قرمز در استان چهارمحال و بختیاری، سالانه 43 کیلوگرم ( 32 هزار تن در کل ) است.
معاون بهبود تولیدات دامی اداره کل جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری، با بیان اینکه 40 هزار تن مازاد تولید گوشت این استان نیز به استان های اصفهان، تهران و خوزستان ارسال می شود، افزود: استان چهارمحال و بختیاری، ظرفیت تولید 180 هزار تن گوشت سفید و قرمز را دارد./ع