شهرکرد/
تولید بیش از 60 هزار تن گوشت در استان چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد:

برزو هیبتیان، با اعلام این خبر افزود: این میزان تولید گوشت، شامل؛ بیش از 19 هزار تن گوشت مرغ، 16 هزار تن گوشت ماهی و 25 هزار تن گوشت قرمز می باشد.

وی اظهار داشت: سرانه مصرف گوشت سفید و قرمز در استان چهارمحال و بختیاری، سالانه 43 کیلوگرم ( 32 هزار تن در کل ) است.

معاون بهبود تولیدات دامی اداره کل جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری، با بیان اینکه 40 هزار تن مازاد تولید گوشت این استان نیز به استان های اصفهان، تهران و خوزستان ارسال می شود، افزود: استان چهارمحال و بختیاری، ظرفیت تولید 180 هزار تن گوشت سفید و قرمز را دارد./ع