سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فیبر خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد

تحقیقات نشان داده اند که فیبرهای غذایی میزان کلسترول خون را پایین می آورند و خطر بیماری قلبی و دیابت را کاهش می دهند.

ندا خوانساری، مشاور تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:  فیبرهای غذایی مواد کربوهیدراتی غیر قابل هضم هستند که در بسیاری از غذاها از جمله میوه ها و سبزی ها یافت می شوند و جزء مهمي از رژیم غذایی سالمی هستند، همچنین مکمل های حاوی فیبر نیز در بازار موجودند.

به توصیه وی: هر روز دست کم به اندازه 5-4 فنجان میوه و سبزی بخورید از جمله مواد غذایی دارای مقادیر زیاد فیبر، سیب، پرتغال، توت و سایر میوه ها مانند گلابی، کلم بروکلی، هویچ، لوبیا، نخود سبز و گل کلم هستند.

وی افزود: سعی کنید به جای نان سفید ، نان گندم کامل بخورید و شلتوک را جایگزین برنج سفید کنید .

وی تصریح کرد: سبوس گندم را به غذاهایی که می پزند اضافه کنید و هم چنین لوبیای پخته بخورید./ح
برچسب ها: فیبر ، دیابت ، کلسترول
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.