سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اخبار ویژه روزنامه‌های چهارشنبه

ازجلسات 3 نفره براي خروج اصلاح طلبان از كما تاکانون جهانگردي و اتومبيلراني ،که موسسه عام المنفعه شد

جلسات 3 نفره براي خروج اصلاح طلبان از كما ،اسكار براي فرهادي آبرو يي باقي نگذاشت ! ،روبی از جمع اپوزیسیون جا ماند،پرداخت کمک هزينه خريد آجيل به کارمندان يک نهاد مشهور،خانه 15 میلیاردی ندارم،پخش بی‌بی‌سی در چین متوقف شد،بهار ممنوع شد،پای کاندیداها به ورزشگاه هم رسید!،توهين كوچك‌زاده به خبرنگاران در صحن علني مجلس،واكنش زيباكلام به عكس احمدي‌نژاد زير پرچم آمريكا،سوءاستفاده از داوود عليه محمود!،به گروه اخوان المسلمين، از مهمترین اخبار ویژه روزنامه های امروز هستند.

به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران،  اخبار ویژه روزنامه های امروز را می توانید در اینجا بخوانید.  

 *کیهان:

هاشمي و اصلاح طلبان از مانور احمدي نژاد استفاده كنند!

با تنگ آمدن قافيه تقلب و تحريم انتخابات، محافل ضدانقلاب زمينه را براي دنده عقب گرفتن فتنه گران فراهم مي كنند. راديو فردا در گفت وگو با چند تن از عناصر فراري و در توجيه حضور فتنه گران در انتخابات گفت اين حضور، نافرماني مدني است!

ارائه چنين تحليلي در حالي مطرح مي شود كه سال گذشته در همين ايام، عدم حضور در انتخابات مجلس نهم و تحريم آن، نافرماني مدني جا زده مي شد اما با مشاركت 64درصدي مردم، طرح تحريم نافرجام ماند. آن زمان تندروهاي مدعي اصلاح طلبي براي انتخابات شرط گذاري كرده بودند اما جدي گرفته نشدند و ماجرا با رأي دادن پنهاني خاتمي در يكي از روستاهاي اطراف دماوند، كاملا لوث شد.

محمد اميني از اعضاي اپوزيسيون مقيم لس آنجلس مي گويد: اين بستگي به خود اصلاح طلبان دارد. تحريم يا شركت در انتخابات براي اولين بار مي تواند به يك نافرماني مدني تبديل شود. از منظر من جدا كردن آزادي موسوي و كروبي از شركت در انتخابات بسيار نادرست است و مي تواند يك سياست پر از شكست براي جنبش اصلاحات باشد.

اسماعيل گرامي مقدم مشاور خارج نشين كروبي نيز گفته است: اصلاح طلبان مي خواهند از فضاي انتخابات استفاده كنند و رقابت احمدي نژاد با حاكميت ممكن است فضا را براي اصلاح طلبان قدري باز كند.اما تقي رحماني از اعضاي متواري گروهك ملي مذهبي به راديو فردا گفت: كشمكش در درون اردوگاه اصلاح طلبان همچنان وجود دارد. آقاي خاتمي تحت فشار براي نامزدي است ولي توان مقابله با رهبري و فشارها را ندارد. او آن مواجهه را ندارد؛ هيچ وقت هم نداشته.

يعني ويژگي اش اين طور است. برخي از اصلاح طلبان با اين اميد كه در هر شرايطي در انتخابات شركت كنند تا از گردونه قدرت حذف نشوند پاشنه آشيل قدرت جريان اصلاح طلبي هستند و حكومت هم روي اين جناح حساب مي كند و با اينها مانور مي دهد. حتي قبول ملاقات سه نفره هم در اين راستا تلويحا مي تواند قلمداد شود.

گرامي مقدم در بخش ديگري از اين گفت وگو تأييد مي كند: اگر به همين منوال ادامه پيدا كند، من فكر مي كنم كه آقاي خاتمي نتواند در انتخابات حضور پيدا كند، قاعدتا نيروهايي كه الان انگيزه دارند و علاقمندند در انتخابات شركت كنند ريزش پيدا خواهند كرد.در عين حال تقي رحماني درباره استفاده از فضا مي گويد: ما مي دانيم كه برخي از اصلاح طلبان به هيچ وجه تحريم نخواهند كرد ولي لااقل مي توانند شركت نكنند اگر به خواست هايشان نرسند.

 الان يك مساله كه اصلاح طلبان توجه نمي كنند توان مانور احمدي نژاد در تضعيف توان حاكميت است. به نظر من چون اينها (اصلاح طلبان) با احمدي نژاد تضادشان را مطلق كردند و آقاي هاشمي هم يك مقدار در اين مورد دچار مشكل شده نمي توانند از فضاي ايجاد شده خوب استفاده كنند.

وي مي افزايد: به نظر من الان قافله گسسته اصلاح طلبي بايد يك انسجام حداقلي داشته باشد كه مواضعش نيست. تا ارديبهشت بايد دنبال اين بود كه شايد به يك فازي برسد. از يك طرف ديگر هم آقاي احمدي نژاد تنها كانديداي درستش آقاي مشايي است. بقيه براي او همه بوروكرات اند. اگر مشايي نيايد خيلي چيزها به هم مي خورد. او هم خيلي چيزها را به هم خواهد زد.

اينجا اصلاح طلبان آيا توان اين را دارند كه از اين وضعي كه ايجاد مي شود استفاده كنند و اين جاست كه به نظر من نقش خود هاشمي هم بايد حساب كرد كه آيا آقاي هاشمي بايد كانديدا شود يا بايد حمايت كند يك كانديداي قوي را. اينها همه به گفتگو نياز دارد. عضو پاريس نشين گروهك ملي مذهبي اين را هم گفته كه «فضاي باز حداقلي مورد نياز است و اين بستگي دارد به شكاف ها و كشمكش هاي درون حاكميت. به نظر من مهمترين وظيفه اصلاح طلبان اين قافله گسسته اين است كه به يك انسجام حداقلي روي خواسته ها برسند و بعد مي توانند به يك انسجام حداقلي روي فرد يا افراد مورد نظر دست پيدا كنند.»

محمد اميني در واكنش به اين سخنان گفت: من با اين نگاه آقاي رحماني به عنوان يك طيف از دموكراسي خواهاني كه به هر حال خواهان گذار از جمهوري اسلامي هستند كاملا موافقم. يعني فكر مي كنم بايد خواهان باز شدن و هرگونه تغيير سياسي بود.
 
جلسات 3 نفره براي خروج اصلاح طلبان از كما

وزير راه دولت اصلاحات مي گويد اصلاح طلبان سه سال و نيم بعد از حوادث سال 88 همچنان در سردرگمي و كما هستند.
احمد خرم در مصاحبه با روزنامه زنجيره اي اعتماد گفته است: الان احزاب و انجمن هاي اصلاح طلب كمي بيش از حد لازم محافظه كار شده اند. بالاخره هزينه برخورد كردن را بايد به جان خريد. نمي شود بدون هزينه در صحنه بود و فعاليت كرد. بعد از سال 88 نوعي سرخوردگي ايجاد شد كه بنده از آن به عنوان كماي سياسي تعبير مي كنم. ما بايد ظرف دو، سه ماه از اين كما خارج مي شديم اما بعد از سه سال و نيم هنوز با آن درگيريم.

وي اصلاح طلبان را دچار محافظه كاري غير قابل قبول توصيف كرد و در عين حال از «تعامل با اصولگرايان معتدل [همان محافظه كاران مصطلح!] خبر داد و گفت: جلسات تعاملي با معتدلان اصولگرا قطعاً راهگشا خواهد بود. مي دانم آقاي خاتمي جلسات دو نفره اي با آقايان هاشمي و ناطق نوري داشته اند.

جلسات سه نفره هم انجام شده است و برآيند نظر اين 3 نفر به مقامات منتقل شده است بسياري از افراد از جمله آقايان هاشمي، ناطق نوري و روحاني تلاش كرده اند مواضع و ديدگاه هاي گروه هاي معتدل را به حاكميت برسانند. حداقل كاري كه مي توانند انجام دهند اين است كه حرف و تحليل خود را ارائه دهند. به نظر من احساس وجود بحران زمينه را براي تعامل بيشتر فراهم كرده است.
 
واشنگتن پست: خاورميانه صحنه عقب نشيني آمريكا و پيشروي ايران است

«همه منطقه خاورميانه از الگوي يكساني پيروي مي كند؛ هر جا كه آمريكا آن را ترك مي كند، نيروهاي معارض با محوريت ايران وارد مي شوند».

روزنامه واشنگتن پست اين تحليل را منتشر كرد و نوشت: شكي وجود ندارد كه متحدان اسمي ما در منطقه از جمله مصر با ايران به ملاطفت رفتار مي كنند و سران ايران تهديدهاي آمريكا را چندان جدي نمي گيرند. با نگاهي به خاورميانه متوجه مي شويم كه همه منطقه از الگوي يكساني پيروي مي كند. هر جا كه آمريكا آن را ترك مي كند يا با اغماض به آن مي نگرد، نيروهاي ضد آمريكايي به سرعت رشد مي كنند و نفوذ ايران در آن منطقه افزايش مي يابد.

اين روزنامه با تأكيد بر «عقب نشيني آمريكا و پيشروي ايران» مي نويسد: هرچند تمركز رسانه ها اخيراً بيشتر متوجه خارج كردن نيروهاي آمريكايي از افغانستان بوده، اما عدم توانايي رئيس جمهور آمريكا يا حداقل عدم علاقه او براي سر و سامان دادن به وضعيت عراق و رسيدن به يك وضعيت پايدار و خارج كردن ارتش از خاك اين كشور موضوعي بسيار مهمتر و پيچيده تر است.

ايران مسئول اكثر حمله هايي است كه در سالهاي آخر جنگ به نيروهاي آمريكايي در عراق مي شود. گروهي شيعه كه در آن سالها جاي پاي خود را در عراق به عنوان يك حزب سياسي باز مي كرد، حزبي كه روزنه نفوذ ايران در امور عراق مي شد. در ماه هاي اخير گروه هاي معارض به سرعت نفوذ و حضور خود را در سراسر عراق گسترش داده اند. آنها هدف اصلي خود را خارج كردن ارتش آمريكا از خاك كشور قرار داده و براي نيل به اين هدف حملاتي هم به هدف هاي آمريكايي كرده اند.

اين روزنامه آمريكايي نوشت: در اينجا هم مانند لبنان خطر اصلي دولت تحت نفوذ ايران است.رئيس اصلي يكي از اين گروه ها به تازگي از تبعيد! از ايران برگشته، و حالا اين گروه مشغول بازگشايي دفاتر سياسي، مدارس مذهبي، آموزش نيروهاي داوطلب، و گسترش شبكه هاي حمايتي از زنان بي سرپرست و كودكان يتيم هستند. يعني همان روندي كه حزب الله در لبنان طي كرد. نتيجه چنين حركتي معلوم است، شكست سياسي آمريكا تنها چند سال پس از پيروزي نظامي و پرداخت آن همه هزينه هاي سنگين براي اين نبرد.

واشنگتن پست مي افزايد: اوباما بر اين اعتقاد است كه چون ما بار سفر از عراق را بسته ايم اين تنش ها در همين جا متوقف مي شوند اين باور فقط مي تواند به دو صورت تعبير شود؛ اول اينكه آمريكا منشأ تنش ها در منطقه است، دوم اينكه تنش ها فقط در صورتي به آمريكا مربوط مي شود كه نيروهايش در كشوري حضور داشته باشند. در حالي كه اگر ما از چند ساله رياست جمهوري اوباما چيزي ياد گرفته باشيم آن مهم اين است كه عدم حضور آمريكا در منطقه منجر به افزايش تنش و همچنين پررنگ شدن نفوذ خطرناك ترين قدرتهاي منطقه از جمله ايران مي شود.

هر دم از اين باغ بري مي رسد!

يك عضو ستاد موسوي در سال 88 به سمت معاونت سردبير روزنامه ايران منصوب شده است.به گزارش تسنيم، ناوندي سردبير روزنامه ايران در حكمي «ايمان-م» را به عنوان معاون سردبير در اين روزنامه منصوب كرد تا به تحول ساختاري در روزنامه بپردازد.

«ايمان-م» دبير اسبق انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران بود كه ارتباط نزديكي با خاتمي دارد. وي در انتخابات سال 88 در ستاد موسوي فعال بود.
 

ديپلمات انگليسي: غرب ياد بگيرد مقابل ايران زياده خواهي نكند

سفير اسبق انگليس در تهران تصريح كرد به نسبت 10 سال پيش خيلي چيزها تغيير كرده و قدرت ايران در مذاكرات هسته اي افزايش يافته است.
ريچارد دالتون كه حد فاصل سالهاي 2003 تا 2006 در تهران حضور داشته درباره تفاوت مذاكرات امروز با 10 سال پيش مي گويد: خيلي چيزها تغيير كرده چراكه ايران توانايي هسته اي خود مخصوصاً در زمينه غني سازي اورانيوم را بسيار پيش برده است. يك موضوع ديگر تغيير كرده و آن اينكه شش كشور آنچنان تأكيدي بر قطع كامل غني سازي اورانيوم نمي كنند. هنوز صحبت هايي درباره قطعنامه سازمان ملل كه درباره قطع موقت غني سازي هست مطرح مي شود، اما همين موضوع هم اين روزها آنچنان پررنگ مطرح نمي شود.

وي درباره اين سؤال كه «يعني به نظر شما تقاضا در اين روزها براي قطع كامل غني سازي اورانيوم، تقاضايي غيرواقعي است؟»، گفت: كاملاً غيرمنطقي است. شكي نيست كه تكرار تقاضاهاي مطرح شده در سال هاي 2005 و 2006 راه به جايي نخواهد برد و شش كشور هم به اين نتيجه رسيده اند و سعي در تغيير در موضع خود دارند. اما من هنوز نشانه اي نمي بينم كه آنها موضع خود را به اندازه كافي اصلاح كرده باشند تا بتوانند ايران را براي يك مذاكره بين المللي جلب كنند.

دالتون كه با يكي از رسانه هاي فارسي زبان بيگانه مصاحبه مي كرد، اين را هم درباره ادعاي نقض حقوق بشر در ايران و لزوم فشار بر ايران از طريق مذاكرات گفته كه «به نظر من بايد يك رابطه ديپلماتيك بهتري وجود داشته باشد تا بتوان راحت تر در اين زمينه در داخل ايران به موضوعات پرداخت.

 اما تنها راه اين پيشرفت در اين زمينه، رد شدن از دري است كه روي آن نوشته شده است؛ «مذاكرات هسته اي». چون در سال 2005، پس از شكست مذاكرات هسته اي باب گفت و گوي ايران با كشورهاي مختلف در زمينه هاي متعدد از جمله حقوق بشر بسته شد. پيشتر ما در چهار زمينه با ايران گفت و گو مي كرديم؛ تسليحات كشتار جمعي، تروريسم، آينده مذاكرات اسرائيل و فلسطين و چهارمين موضوع كه به اندازه موضوعات پيشين مهم هم هست، موضوع حقوق بشر بود. هم اكنون موانع زيادي در اين زمينه وجود دارد.

سفير اسبق انگليس طبق معمول همه مقامات غربي كه پس از كناره گيري زبان به بيان برخي از حقايق مي گشايند، گفته است: اين 10 سال اتلاف وقت كه نبوده، چون به هر حال موضوع مهمي است كه بايد به آن پرداخته شود اما اين هم مشخص است كه شكست خورده است. ما بايد از اين شكست درس بگيريم كه زياده خواهي نكنيم. بايد بدانيم كه مذاكره بايد براي هر دو طرف منافعي داشته باشد».

اسكار براي فرهادي آبرو يي باقي نگذاشت !

اقدام رسوا و مشترك «كاخ سفيد» و «هاليوود» در اعطاي جايزه به يك فيلم ضعيف ضد ايراني صداي راديو اسرائيل را هم در آورد.
راديو اسرائيل با اشاره به اعطاي چند جايزه اسكار به فيلم آرگو كه به روايت تحريف آميز از تسخير لانه جاسوسي آمريكا در تهران مي پردازد، گفت: اعطاي اين جايزه آن هم توسط ميشل همسر باراك اوباما ايرانيان داخل و خارج را متحد كرد و باعث خشم آنها شد.

راديو اسرائيل افزود؛ فيلم هاليوودي ضدايراني «آرگو» ساخته بن افلك، در آيين اسكار به عنوان بهترين فيلم شناخته شد. اين فيلم روايت سبك سرانه اي از مخفي شدن شش ديپلمات آمريكايي در زمان گروگان گيري سفارت آمريكا در تهران در سال 1358 خورشيدي است. در اقدامي غيرمنتظره و كم سابقه و به دلايلي كه معلوم نيست، خانم ميشل اوباما همسر باراك اوباما از طريق ويدئو كنفرانس از كاخ سفيد برنده شدن فيلم «آرگو» را اعلام كرد.

اين راديو مي گويد: سال گذشته فيلم ايراني «جدايي نادر از سيمين» ساخته اصغر فرهادي برنده اسكار بهترين فيلم خارجي شد و امسال فيلم ضد ايراني «آرگو» موجب خشم بسياري از ايرانيان، حتي مخالفان حكومت حاكم بر ايران شده است. مراسم اسكار و اعطاي جايزه به اين فيلم، كه ايراني هاي بسياري در جهان را خشمگين كرد. اما پايگاه ضدانقلابي گويانيوز در تحليلي نوشت: اين فيلم (آرگو) اگر حتي با ساخت و پرداختي كاملا عالي به روي پرده مي رفت و اين جايزه را از آن خود مي كرد باز ما آن را امري سياسي قلمداد مي كرديم.

 اگر موقع جايزه گرفتن فيلم اصغر فرهادي با ديده اي منصف به آن مي نگريستيم و هيجان را در اظهارنظر خود دخيل نمي كرديم آن گاه مي توانستيم و حق داشتيم اسكار آرگو را نيز سياسي بدانيم. ولي اكنون پاي مان در تحليل هاي پيشين گير كرده و نفي جايزه آرگو، نفي جايزه جدايي نادر از سيمين نيز خواهد بود(!)

در همين حال پايگاه اينترنتي جهان نيوز در تحليلي خاطرنشان كرد: اسكاري ها سال پيش، زلفشان را با پاپيون اصغر فرهادي گره زدند و ظاهرا ما را در بازي شان بازي دادند و هنوز قند «جدايي» در دل آب مي كرديم كه يك بار ديگر اما به روشي ديگر بازي مان دادند، در همان زمين بازي معروفشان اما حقيقتا نه «آرگو» تحفه اي بود و نه حالا ديگر اين اسكار در نظرمان تحفه است. و چه بد بازي خوردند نادرها و سيمين هايي كه قسم مي خوردند به قداست هنر و اينكه اسكار سياسي نيست.

اين تحليلگر مي افزايد: كن تيلور سفير وقت كانادا در تهران كه خود يك مامور اطلاعاتي غربي بود و ضد انقلاب اسلامي 1357 توطئه مي كرد هم كارگردان و فيلمنامه نويس آرگو را به ساختن فيلمي هاليوودي عاري از حقيقت متهم مي كند و مي گويد: «فيلم از توضيح اينكه ايران انقلاب و طغياني طولاني داشته است، طفره مي رود و مردم (ايران) را طوري شخصيت پردازي مي كند كه انگار هيچ حقي برايشان قائل نيست».    

*وطن امروز:

روبی از جمع اپوزیسیون جا ماند

در حالی که برخی چهره‌های اپوزیسیون نشستی را در پاریس در سالروز حصرخانگی سران فتنه برپا کردند، محمد تقی کروبی نتوانست خودش را به این مراسم برساند. به گزارش جام، سایت رادیو کوچه نوشت: «روز یکشنبه ٢۴ فوریه‌ نشستی در پاریس به مناسبت دومین سالروز حصر میرحسین موسوی، زهرا رهنورد و مهدی کروبی با حضور تنی چند از فعالان سیاسی، کنشگران حقوق بشری و روزنامه‌نگاران برگزار شد».

به گزارش خبرنگار رادیو کوچه، قرار بوده محمدتقی کروبی نیز در این نشست حضور یابد اما مقدمات حضور بموقع وی در فرانسه مهیا نشد. ابتدا بابک امیر خسروی، فعال سیاسی قدیمی در مکان سخنرانی قرار گرفت و از تصور حکومت ایران در قبال حصر موسوی و کروبی گفت. در حالی که افراد بسیاری از اپوزیسیون، چه داخلی و چه خارج‌نشین بشدت علیه سران فتنه سخن می‌گویند، به عقیده‌ امیرخسروی، پایداری موسوی و کروبی در حصر و عدم سازش پنهانی آنها با حکومت باعث افزایش محبوبیت(!) آنها شده است. نوشابه امیری، روزنامه‌نگار نیز تلویحا به منشأ شعار انتخابات آزاد که اخیرا از سوی برخی افراد مطرح شده است، اشاره کرد.

وی شعار انتخابات آزاد را شعاری مهم در امتداد شعارهای فتنه ٨٨ دانسته و گفت: «انتخابات آزاد یعنی همان رای من کو؟» تقی رحمانی، فعال ملی‌- مذهبی نیز به بررسی جامعه‌شناختی موانع پیش‌ رو و انتخابات سال ٨٨ پرداخت و گفت: «رهبران جنبش سبز راه را برای کنش‌های مدنی- اجتماعی باز کردند و این یک واقعیت مهم در سال‌های گذشته است».

عبدالکریم لاهیجی نیز از تلاش‌های وکلای ایرانی در مجامع بین‌المللی گفت و از رسانه‌های وابسته به فتنه‌گران به‌ خاطر عدم پرداختن به آرای حقوقی کسب‌ شده از مجامع بین‌المللی برای فشار تبلیغاتی بر حکومت ایران در جهت رفع حصر سران فتنه انتقاد کرد. او خطاب به اصلاح‌طلبانی که قصد شرکت در انتخابات آتی را دارند، گفت: «مبارزه سیاسی این نیست که در انتخابات شرکت کنید. برای مبارزه سیاسی باید از قدرت صرف‌نظر کنید. نیروها را جمع‌آوری کرده و آزادی زندانیان سیاسی را طلب کنید».

افراد دیگری همچون اردشیر امیرارجمند، مهدی سلامتیان، علی کشتگر، حسن شریعتمداری و بیژن حکمت در این نشست حضور داشتند. در حالی که تا چندی پیش، رسانه‌های اپوزیسیون شدیدترین حملات را به سران فتنه داشته‌اند و آنها را کاملا تنها گذاشته بودند، به نظر می‌رسد با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری در سال 92 به یکباره تغییر سیاست داده و با پرداختن به سران فتنه و قهرمان جلوه دادن آنها، تلاش می‌کنند به عوامل داخلی خود برای راه‌اندازی فتنه جدید دل و جرات دهند.

برنامه‌ریزی مجدد آل سعود برای انتخابات ایران

پایگاه نهرين نت از دیدارهای سفرای عربستان و قطر در پاریس با «مریم رجوی» خبر داد. به گزارش پایگاه 598 ، منابع آگاه خبر دادند که این گروهک تروریستی از سازمان‌ها و موسسات وهابی مستقر در کشورهای حاشیه خلیج فارس برای مشارکت و حمایت از توطئه «2103؛ سال تغییر در ایران» دعوت به عمل آورده است.

عناصر گروهک تروریستی مجاهدین خلق که حدود 35 سال است در توهم براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران به سر می‌برند و در این خیال باطل همچنان دست و پا می‌زنند، بعد از همکاری با کشورهای سلطه‌گر غربی در فتنه 88 ، این بار در تلاش هستند در انتخابات آتی ریاست جمهوری اسلامی ایران که قرار است در خرداد ماه 1392 برگزار شود، دست به فتنه‌انگیزی بزنند هرچند این بار هم مانند 35 سال گذشته نتیجه‌ای جز شکست عایدشان نخواهد شد.

سران گروهک تروریستی نفاق در راستای این خیال باطلشان با شخصیت‌های وهابی در کویت، عربستان و قطر تماس گرفتند تا بتوانند هماهنگی‌هایی را بین این گروهک تروریستی و جریان وهابی با هدف ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی ایران ایجاد کنند.

شایان ذکر است؛ «مبارک الوعلان» یکی از نمایندگان مجلس الامه کویت در کنفرانسی که اخیرا گروهک تروریستی منافقين در پاریس برگزار کرد، حضور داشت و به صراحت و روشنی اعلام کرد که جریان وهابی در تلاش است همه امکانات لازم را برای گروهک تروریستی منافقين ایجاد کند تا در نتیجه نظام ایران را به سقوط بکشانند.

از سوی دیگر «ولید الطباطبایی» یکی دیگر از نمایندگان تندرو وهابی کویت که با دستگاه جاسوسی عربستان نیز روابط بسیار نزدیک و خوبی دارد، در ماه آگوست 2011 با سرکرده‌های این گروهک تروریستی بنابر دعوتی که این گروهک در چارچوب تماس‌های مستمر با شخصیت‌های وهابی کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس به عمل می‌آورد، دیدار کرد.

*خراسان:

پرداخت کمک هزينه خريد آجيل به کارمندان يک نهاد مشهور

بر اساس دستور رييس يکي از نهادهاي مشهور کشور، مقرر شده به تمامي کارمندان رسمي و قراردادي اين مجموعه مبلغ 100 هزار تومان کارت هديه به عنوان کمک هزينه خريد آجيل و تنقلات ايام نوروز اختصاص يابد. اين مسئول در بخشنامه خود تاکيد کرده است که اين رقم بايد حداکثر تا 20 اسفند در اختيار کارمندان قرار بگيرد تا آنها بتوانند نيازهاي خود در اين زمينه را برطرف کنند.

دولت، کانون جهانگردي و اتومبيلراني را موسسه عام المنفعه کرد

بر اساس بررسي هاي يک نهاد نظارتي که درباره نحوه فعاليت و هزينه کرد مالي برخي مجموعه هاي دولتي انجام شده، مصوبه اي از دولت مورد توجه قرار گرفته که بر اساس آن هيئت دولت حق بهره برداري از ساختمان ارگ آزادي را به کانون جهانگردي و اتومبيلراني واگذار کرده و در پاسخ به ايرادات قانوني چنين اقدامي، اعلام داشته است که هيأت وزيران اختيار تصويب واگذاري حق استفاده اراضي و املاک موضوع به «مؤسسات عام المنفعه» را دارا بوده و اکنون تصميم گرفته است که کانون جهانگردي و اتومبيلراني نيز جزو اين موسسات قرار بگيرد.

*آرمان:

آیا مهدوی‌کنی نامزد ریاست خبرگان می‌شود؟

شنیده شد که ابراهیم انصاریان رئیس دفتر رئیس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه الحمدا... وضعیت جسمی آیت‌ا... مهدوی‌کنی بسیار خوب و مناسب است، برخی اظهارنظرها مبنی بر عدم کاندیداتوری رئیس فعلی مجلس خبرگان را به دلیل کسالت رد کرد. فارس نوشت؛ وی در پاسخ به این سؤال که آیا آیت‌ا... مهدوی‌کنی برای ریاست مجدد مجلس خبرگان رهبری کاندیدا خواهند شد یا نه؟ تصریح کرد: کاندیداتوری یا عدم کاندیداتوری ایشان برای ریاست خبرگان، بر اساس آئین‌نامه در جلسه انتخاباتات هیات رئیسه مشخص خواهد شد.

خانه 15 میلیاردی ندارم

شنیده شد که در روزهای گذشته مطالبی درباره خانه 15 میلیاردی عادل فردوسی‌پور در رسانه‌ها منتشر شده بود. عادل فردوسی‌پور در بخش دوربین نود در پاسخ به یکی از مخاطبان برنامه که با ارسال تصویری از این خانه در این مورد سوال کرده بود گفت: این خیلی خانه شیکی است.

 اما خانه‌ای که من دارم 120-130 متر بیشتر نیست و مطالبی که در برخی سایت‌ها منتشر شده مصداق بارز تشویش اذهان عمومی است و نه من نه بستگانم چنینی خانه‌ای ندارم. وی افزود: حداکثر قیمت خانه فعلی من حالا که قیمت‌ها 2-3 برابر شده 600-700 میلیون تومان است و اگر کسی 15 میلیارد می‌خرد آماده است برای فروش حتی اگر یک میلیارد هم بخرد فروشنده‌ایم.

پخش بی‌بی‌سی در چین متوقف شد

شنیده شد که دولت چین پخش برنامه‌های شبکه خبری بی‌بی‌سی انگلیس را در این کشور چند روز پس از بازداشت شماری از خبرنگاران این شبکه، متوقف کرد. به نوشته روزنامه واشنگتن‌پست، شبکه خبری بی‌بی‌سی ممکن است یک «خط قرمز» جدید برای دولت چین باشد و آن اعزام نکردن خبرنگاران به نزدیکی مجتمع شانگهای است؛ محلی که احتمالا تیم هکرهای نظامی چین در آن مستقر هستند. شبکه خبری بی‌بی‌سی گزارش داد که پخش «سرویس اخبار جهان» این شبکه خبری در داخل چین متوقف شده و مردم در این کشور نمی‌توانند به این شبکه دسترسی داشته باشند.

بهار ممنوع شد

شنیده شد که شهرداری تهران در اقدامی عجیب دستور داده است عبارت «استقبال از بهار» از تمامی تبلیغات نوروزی سطح پایتخت حذف و به جای آن از کلمه دیگری استفاده شود.صراط نوشت؛ این نامه به تاریخ اول اسفند 1391 با شماره 1294150/617 در اتوماسیون اداری شهرداری تهران ثبت شده و موضوع نامه نیز جایگزینی واژه «فصل همدلی» به جای واژه «استقبال از بهار» است.

پای کاندیداها به ورزشگاه هم رسید!

شنیده شد که دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام پیش‌بینی کرد که تراکتورسازی بازی مقابل الجزیره را 2 بر یک به نفع خود به پایان خواهد رساند. صراط نوشت؛ محسن رضایی اظهار کرد: این بازی را از نزدیک و در کنار تماشاگران تراکتورسازی ایران و از ورزشگاه یادگار امام تماشا خواهم کرد. وی افزود: تیم تراکتورسازی با کسب این پیروزی دل هواداران خود در آذربایجان بلکه کل ایران را شاد خواهد کرد. رضایی در مورد دلیل این حضور در ورزشگاه گفت: نخستین دلیلم علاقه به تیم تراکتورسازی و بازی‌های این تیم است.

کشف دو انبار مواد آرایشی قاچاق در مشهد

شنیده شد که رئیس پلیس آگاهی خراسان‌رضوی گفت: ۲ انبار مواد آرایشی و توان‌افزای قاچاق در مشهد کشف شد. افکار نوشت، حسین بیدمشکی اظهار کرد: کارآگاهان مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی خراسان‌رضوی در اقدامی، ۲ عامل تهیه و توزیع داروهای آرایشی و بهداشتی و توان‌افزای غیرمجاز در مشهد را شناسایی و به طور نامحسوس زیر نظر قرار دادند. وی تصریح کرد: پلیس بعد از شناسایی و جمع‌آوری مدارک لازم به ۲ انباری که شناسایی شده بود، حمله کرده و آنها را مورد پاکسازی قرار دادند که در این عملیات قریب به ۱۲۰ هزار قلم داروهای آرایشی و بهداشتی و توان‌افزاهای غیر مجاز کشف شدند.

واکنش محصولی به حضور در میان ۱۰ ثروتمند بزرگ ایرانی

شنیده شد که صادق محصولی عضو ارشد جبهه پایداری که چندی پیش نامش در میان ۱۰ ثروتمند بزرگ ایرانی قرار گرفته بود، از پاسخ به سوالی در این زمینه خودداری کرد. زندگی نوشت؛ صادق محصولی، عضو ارشد جبهه پایداری در حاشیه مراسم ختم آیت‌ا... خوشوقت، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اخیرا برخی سایت‌های اینترنتی از شما به عنوان یکی از ۱۰ ثروتمند بزرگ ایرانی نام برده‌اند، ابراز داشت: اینجا جای این بحث‌ها نیست. وی همچنین در پاسخ به سوال دیگری درباره واکنش به این موضوع، ابراز داشت: اینجا جای این بحث‌ها نیست، در این مجلس حالم چیز دیگری است. ببخشید!

هركشوری دانشگاه بيشتری دارد آمار جنايت هم بالاتر است

شنیده شد که رئيس ستاد اقامه نماز كشور آرايش كردن دختران در دانشگاه را از نظر حقوقی ظلم تعبير كرد و افزود: اگر زمانی من توان اين كار را داشته باشم می‌گويم حجاب در خيابان آزاد اما در دانشگاه لازم است. چرا كه آرايش دختران موجب سلب تمركز علمی ساير دانشجويان می‌شود.

 محسن قرائتی به تشريح نقص‌های علوم جديد ادامه داد و گفت: هنوز هيچ كس نتوانسته است به اين سؤال من پاسخ دهد كه چرا در هر كشوری دانشگاه بيشتر است، آمار جنايت نيز در آن كشور بالاتر است. روانشناسان ما به پسرهای افسرده به عنوان درمان می‌گويند كه با يك دختر دوست شويد و به دخترهای تجويزهای بدتری ارائه می‌كنند؛ ما چون از اسلام دور شده‌ايم سيلی می‌خوريم و نمی‌دانيم از كجا سيلی خورده‌ايم.

*تهران امروز:

تشكيل دبيرخانه جنبش عدم تعهد، غيرقانوني است

عوض حيدر پور عضو كميسيون امنيت ملي درباره تشكيل دبير خانه جنبش عدم تعهد به شفاف گفت:‌تشكيل اين دبير خانه غير قانوني است و ساختار و جايگاه آن وجهه قانوني ندارد و به نظر مي‌رسد كه رئيس‌جمهور اين مركز را براي يك فرد تاسيس كرده است.دبيرخانه مجوزي براي انجام كارهاي خود و استخدام نيرو ندارد و بايد اقدامات خود را متوقف كند از اين رو وزير امور خارجه بايد با حضور در بهارستان پاسخگوي اقدامات غير قانوني صورت گرفته باشد. وزير بايد پاسخگو باشد كه چه‌كساني اين دبيرخانه را اداره مي‌كنند و نحوه كارشان به چه صورتي است.

توهين كوچك‌زاده به خبرنگاران در صحن علني مجلس

مهدي كوچك‌زاده نماينده تهران در مجلس شوراي اسلامي در جلسه علني ديروز حين بررسي طرحي مربوط به اصلاح آيين‌نامه داخلي مجلس كه يكي از طرح‌هاي داخلي آن درباره محدود كردن عكاسان خبري در جلسه علني مجلس بود، زماني كه ابوترابي فرد سخنانش را قطع كرد گفت: «درست است كه همه كساني كه اينجا هستند (صحن علني مجلس) عنوان‌شان خبرنگار است اما برخي از آنان هرزه نگار هستند و نصف حرف‌هاي مرا مي‌نويسند.»

محمد دهقان، عضو هيات رئيسه مجلس در جمع خبرنگاران در توضيح سخنان كوچك‌زاده، بيان كرد: منظور آقاي كوچك‌زاده خبرنگاران داخلي نبود؛ بلكه منظورش افرادي بود كه با «بي‌بي‌سي» و رسانه‌هاي بيگانه همكاري مي‌كنند.

فتنه‌گر88 در رسانه دولت

سيدمجتبي ناوندي سردبير روزنامه ايران(روزنامه دولت) در حكمي «ايمان ملكا» را به عنوان معاون سردبير اين روزنامه در امور تحول ساختاري منصوب كرد.به گزارش تسنيم،ايمان ملكا دبير اسبق انجمن دانشجويان دانشگاه تهران و علوم پزشكي در جريان انتخابات رياست‌جمهوري سال 88 به عنوان قائم‌مقام ستاد دانشجويي در ستاد انتخاباتي ميرحسين موسوي فعاليت مي‌كرد.ايمان ملكا پيش‌تر در تابستان سال 91 به ضيافت افطاري محمود احمدي‌نژاد رئيس‌جمهور با دانشجويان دعوت شده و در اين جلسه سخنراني كرده بود. وي از شركت‌كنندگان در تجمعات غيرقانوني بعد از انتخابات 88 بودو بارها به اين دليل از سوي جريانات انقلابي مورد انتقاد قرار گرفت.

واكنش زيباكلام به عكس احمدي‌نژاد زير پرچم آمريكا

صادق زيباكلام در برنامه زنده دوشنبه شب شبكه جهاني جام جم واكنشهاي تندي به اتفاقات اخير در كشور و بحث ايجاد رابطه با آمريكا نشان داد. صادق زيباكلام در واكنش به يك ايراني مقيم آمريكا كه از بازرسي‌هاي داخل فرودگاه در آمريكا شكايت كرد و در پاسخ به مجري برنامه كه مي‌گفت ما با هيچ آمريكايي اين كار را نمي‌كنيم و حتي در بهترين شرايط آنها را به مسابقات جام‌جهاني كشتي دعوت كرديم و به آنها هديه داديم، گفت: اينكه آقاي احمدي‌نژاد زير پرچم آمريكا عكس مي‌گيرند كار خوبي است اما اين كار در برابر اين همه كار بدي كه عليه اين پرچم صورت مي‌گيرد، معلوم است كه خوب نيست.

ما در روز چند بار «مرگ بر آمريكا» مي‌گوييم و چند بار پرچم آمريكا را آتش مي‌زنيم. در همين ورودي دانشگاه پرچم آمريكا را روي زمين كشيده‌ايم و روي آن راه مي‌رويم و من البته از روي آن مي‌پرم كه كلي حرف براي من در آورند.

 وي در پاسخ به انتقادهاي مجري گفت: وقتي ما با پرچم يك كشور كه نماد يك ملت است اينطور رفتار مي‌كنيم يعني به ۳۵۰ ميليون مردم آمريكا توهين مي‌كنيم، اين كار‌ها را مي‌كنيم و آن هموطن ما توقع دارد تخم چشم او را در فرودگاه اسكن نكنند؟! به گزارش شفاف، زيبا كلام در اين برنامه حرفهاي خود را آزادانه عنوان كرد، اگرچه وقتي براي بحث مذاكره و ايجاد رابطه با آمريكا گفت نياز به بحث مفصل دارد، مجريان برنامه اعلام كردند كه ان‌شاءالله در برنامه‌هاي بعدي در اين مورد از حضور شما استفاده مي‌كنيم.

ريگي به كفش‌مان نيست

احمد خرم، وزير راه بركنار شده دولت خاتمي در گفت‌وگويي با روزنامه اصلاح‌طلب اعتماد گفت:ما ريگي به كفش‌مان نيست. اصلاح‌طلبيم و به‌دنبال نقد مشفقانه در چارچوب نظام و قانون اساسي هستيم. ما دنبال تغيير رفتار حاكميت هستيم.وي افزود:تندروها كشور را به مسيري برده‌اند كه همه دنيا عليه ما بسيج شده‌اند!وي در ادامه گفت: ما موضع‌گيري‌هاي آقاي خاتمي را در برابر برخي تندروهاي اصلاح‌طلب يادمان نمي‌رود. با برخي از اين افراد ايشان قطع رابطه كردند. اين شخص

8 سال رئيس‌جمهور كشور بود و يك مورد هم نمي‌توان يافت كه در برابر رهبري ايستاده باشد. نشان داد كه مشي اصلاح‌طلبانه دارد و رجل سياسي راديكالي نيست. او حرف مي‌زند و موضع مي‌گيرد به قصد اصلاح و خودش هم آماده كمك است. خرم درخصوص راي دادن محمد خاتمي رئيس‌جمهور پيشين ايران در انتخابات مجلس كه در دماوند اتفاق افتاد گفت:بعضي مي‌گويند عقب‌نشيني بود كه من اصلا اين را قبول ندارم. راي دادن آقاي خاتمي در انتخابات مجلس پيام داشت.

 اين پيامي كه آقاي خاتمي فرستاد عكس‌العملي در پي نداشت و فضا امنيتي‌تر هم شد. اين پيام را كسي نشنيد.تعامل يك اصل است اما قرار نيست يك طرف هميشه گام به جلو بردارد و طرف مقابل هيچ كار نكند. وي مهندسي كردن اين انتخابات راكار بسيار سختي دانست اما بيان كرد،نشدني نيست.

وي درادامه افزود:ما صرفا خواستار بي‌طرفي در صندوق‌ها و در تمام فرآيند انتخابات هستيم. مي‌خواهيم نظارت مردمي بر صندوق باشد به اين معنا كه تمام كانديداها فارغ از نگاه سياسي خود كانديداي‌شان را داشته باشند. اخراج نمايندگان كانديداها از صندوق، راه ندادن آنها به حوزه و عدم حضور نمايندگان كانديداها در هنگام شمارش آرا، مصداق تخلف انتخاباتي در قانون فعلي است.

سوءاستفاده از داوود عليه محمود!

پروين احمدي‌نژاد درباره اظهارات داوود {احمدي‌نژاد} عليه محمود احمدي‌نژاد رئيس‌جمهور و منشأ اختلافات اين دو برادر، گفت: اين اختلاف نظرها طبيعي است و براي همه شخصيت‌هاي نظام در تمامي دوران اتفاق افتاده است و خاص اين دو نفر نيست.وي ادامه داد: در خانواده مسئولان نظام افرادي با تفاوت سليقه حضور دارند، اما اختلاف ميان برادرانم به دليل سوءاستفاده برخي افراد ايجاد شده است.

به گزارش ايلنا،وي گفت: اگر اين جريان بين دو برادر مطرح شده است به دليل سوء استفاده شخصي برخي از افراد از داوود عليه محمود است.پروين احمدي‌نژاد در پاسخ به اين سوال كه شما در جريان اختلافات ميان دو برادرتان حق را به كدام مي‌دهيد، پاسخ صريحي نداد و تاكيد كرد: ‌وارد اين مبحث نمي‌شوم.

*جمهوری:

دعوتنامه فدراسيون كشتي آمريكا براي ديداري دوستانه با آزادکاران ايران

دبير فدراسيون كشتي از ارسال دعوتنامه رسمي فدراسيون كشتي آمريكا براي ديداري دوستانه و نمادين با تيم ملي كشتي آزاد ايران در ميدان تايمز نيويورك خبر داد.

 اين پيشنهاد كه قبلاً گفته مي‌شد شفاهي است، اكنون از فدراسيون كشتي خبر مي‌رسد كه دعوتنامه رسمي آمريكايي‌ها به فدراسيون كشتي رسيده است. عارف ربطي، دبير فدراسيون كشتي با تأييد اين خبر به فارس گفت: دعوتنامه رسمي از سوي فدراسيون كشتي آمريكا به فدراسيون كشتي ايران ارسال شده است و در صورت موافقت شوراي برون مرزي، تيم ايران به اين سفر خواهد رفت.

دولت آمريكا، شكستن خط قرمزهاي روابط با دولت‌ها را معمولاً از برقراري رابطه با ورزشكاران آغاز مي‌كند. هفته گذشته، رئيس‌جمهور احمدي نژاد در ورزشگاه آزادي با كشتي گيران آمريكائي دست داد و با آنها عكس يادگاري گرفت.

هشدار بي‌سابقه‌ ارتش مصر به اخوان المسلمين
نظاميان مصري هم براي مقابله با حزب حاكم به فعالان سياسي پيوستند. به گزارش العالم، ارتش مصر هشدار بي‌سابقه‌اي به گروه اخوان المسلمين در واكنش به اتهامات اعضاي ارشد اين گروه به ارتش داده است. اعضاي ارشد گروه اخوان المسلمين ارتش را به دست داشتن در كشتار رفح در مرداد ماه گذشته متهم كرد كه در جريان آن 16 نظامي مصري كشته شدند.

 سرهنگ احمد محمد علي در صفحه خود در يكي از شبكه‌هاي اجتماعي در اينترنت گفت: ادعاي علي عبدالفتاح از اعضاي ارشد گروه اخوان المسلمين عليه شوراي نظامي - مبني بر اجراي عمليات رفح كه در آن 16 افسر و سرباز مصري در ماه رمضان گذشته كشته شدند - حرفي بيهوده است. وي اين ادعا را تلاش برخي از جريان‌های سياسي و ديني براي درگير كردن ارتش مصر با مردم و كسب دستاوردهاي سياسي دانست كه موجب خشم نظاميان شده است.

برچسب ها: روزنامه ، کیوسک ، باشگاه ، شباه ، ویژه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.