سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در هر وعده غذایی چقدر "حشره " و "چوب"می خوریم؟!

تصور وجود پرز حشرات و بخش‌هایی از بدن جونده‌ها مثل مو در غذای مصرفی طی طول سال ترس‌آور است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ، اغلب ما امکان وجود حشرات در رژیم غذایی‌مان را تصور نمی‌کنیم؛ هرچند که ممکن است پرز بیشتر حشرات در غذایمان باشد. اگرچه تصور وجود پرز حشرات و بخش‌هایی از بدن جونده‌ها مثل مو در غذای مصرفی طی طول سال ترس‌آور است، ولی با کمال تعجب، سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) تا حد معینی از وجود پرز حشرات در محصولات غذایی تحت عنوان نقص طبیعی موادغذایی مجوز می‌دهد.

وجود چوب در غذاهایی که روزانه می‌خوریم

از اثاثیه پخت‌وپز گرفته (کفگیر چوبی) تا میز و صندلی، چوب یک عنصر اساسی و جزو اقلام مورد استفاده بسیاری از ما در زندگی است. اما آیا شما می‌دانید، ترکیب جزئی از مقدار مواد غذایی که ما می‌خوریم نیز از چوب است؟

سلولز (خمیر چوب) به‌طور فزاینده‌ای به غذاهای فرآوری‌شده و تغلیظ‌شده اضافه می‌شود و آیا شما می‌دانید سلولز به‌منظور افزایش حجم غذاها، جایگزین مواد گران‌تری مانند آرد و روغن شده است؟

درحالی‌که هیچ گزارشی مرتبط با مشکلات بهداشتی در ارتباط با سلولز مصرفی وجود ندارد ولی امکان دارد این موضوع ما را غافلگیر کند؛ بنابراین مقدار بسیار زیادی از موادی که به‌طور روزانه در تولید محصولات غذایی استفاده ‌شده و در خونمان جذب و ته‌نشین می‌شود تا حدودی از مواد چوبی است.
برچسب ها: حشره ، چوب ، در غذا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.